torsdag 30. juli 2009 | By: Scrappegal

Bestillingskort til en kjæreste

En kar jeg kjente for mange år siden, da jeg var ungdom, fant facebook siden min. Der står det adressen til bloggen min, og han hadde vært innom og kikket. Så han bestente seg for at han ville bestille et kort av meg, til sin kjære. Så det var jo klart at jeg kunne vippe sammen.

Oppgaven var å få det skikkelig romantisk og overdådig.... Klarte jeg det, tro???
Så passa det jo også så bra til en sommerkonkurranse som er pågående på forumet Scrapbook Express akkurat nå! :)
...

A guy I knew several years ago, when I was a teenager, found my Facebook page. There is the adress to my website, and he had looked a little around there. Så he decided to order a card from me, to his dear girlfriend. So of course I could do that!

The task was to get it really romantic and abundant..... Did I manage that, u think??? And also this card was perfect for a callenge that is going right now this summer at the forum Scrapbook Express! :)
Bestilling#1 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bestilling#2 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Bestilling#3 - resized_blogg
I have sladded her face and her name to protect her identety....
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

pia sa...

wow hvor har du lavet mange fine kort mwd lækre detaljer, supert