mandag 22. juni 2009 | By: Scrappegal

ÅD 25

Jeg har vist at jeg har scrappet på ferien min. Jeg har også såvidt i forrige innlegg såvidt nevnt at jeg scrappet på kjøkkenbordet til svigers på stoppet vi hadde der på vei hjem fra ferien. Så da fikk jeg laget to LO'er på samme kveld faktisk. Ikke ofte jeg er såå effektiv, eller at det sklir så lett. Så jeg fikk laget både ÅD uke 25 og Skissedilla.

Oppgaven vi fikk på ÅD denne gangen, var at vi ikke fikk lov til å bruke bilder. Så jeg har da laget en LO om mamma'n min! :) Om musikken hun spilte på pianoet da vi var små! :) Koselig minne, tenkte jeg!
Klikk på den, så får du en større versjon med mer detaljer...

Mammas_musikk - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Nina sa...

Denne var utrolig flott! NYDELIG