onsdag 3. juni 2009 | By: Scrappegal

ÅD 22 - Ferrari

Her er mitt bidrag til Årets Designer på forumet Scrapbook Express denne gangen.
Oppgaven var at vi skulle bruke klistremerker, og jeg har funnet fram litt diverse både alfabetklistremerker, og litt 3D og vintage klistermerker for å fremheve historien rundt bildet!
Ferrari - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Historien rundt bildet er at min lillebror har heilt siden han var 4 år gammel vært opptatt av at når han blei voksen, så skulle han kjøpe seg en stor, rød Ferrari! :) Derfor var han alltid litt gnien med penger da han var barn og ungdom. For han skulle jo ha Ferrari når han blei voksen. Så når han smiska mamma og pappa etter å få Donald blader på butikken, så hendte det at de sa at da måtte han kjøpe det for sine egne penger. Og enda så mye han EEELSKET Donald Duck, så var det ikke såå viktig at han ville sløse sine egne penger på det,hehehe... Morsomme minner!

Så da vi var i Danmark ifjor med både foreldre og samboere, så ville han innom et gammelt bilmuseum han kom over. Der hadde de masse gamle veteranbiler. Dette DIGGA min lillebror. Bl.a gamle volvoer, som han syns var kult. Han selv kjørte da rundt i en stylet og harry Volvo 240! hehe....
Og på utsiden fant vi en gammel, men pen brannbil, som var KNALL rød. Og vi tøyset litt med at det var ikke heilt Ferrarien han ønsket seg. Men fargen var hvert fall rett, helt knall rød. Så vi måtte jo ta bilde av ham! :)
Derfor fikk siden tittelen: "Ikke heilt en Ferrari" :)

Og i bryllupet hans for 14 dager siden (se tidligere post), så kom den ferrarien opp igjen. Og han har visst ikke gitt opp drømmen enda, i en alder av 23. Han har fortsatt et mål om at en vakker dag så SKAL han eie en rød Ferrari! :) Enda godt at han tjener såpass bra som elektriker på vei til videreutdannelse og opprykk! :)

Veldig glad i deg, lille venn. Og jeg håper at drømmen din blir sann! :) Og jeg skal følge spent med hele veien ved din side! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Renate sa...

Lekker Lo dette her og jeg digger historien bak den. Kjempemoro at du har skrevet en del om det for slikt er viktig både å dokumentere og huske på.
Liker det gamle preget med den flotte nøkkelen og at du har brukt tiny alpha på den.

Renate Olsen sa...

Takk takk, og kult navn du har forresten! :) Klem fra Renate!