onsdag 6. mai 2009 | By: Scrappegal

Fått 2 awarder! :)

Hei igjen, noen dager siden sist nå.

Siden sist, har jeg fått masse koselige kommentarer her i bloggen min. Og det vil jeg bare si til dere alle at jeg setter umåtelig stor pris på. TUUUSEN TAKK til alle dere som motiverer meg til å fortsette! :) Og det er ekstra koselig når kommentarer kommer både fra scrappemiljøet, og i tillegg også fra mitt omgangsnettverk utenom også. Det betyr ekstra mye for meg, at mine personlige venner kommer inn og vil ta et lite dykk i min lille scrappeverden! :) Tusen takk!!!! *KLEMMER*

Ellers har jeg også fått 2 awards, fra henholdsvis Laila (Binna) og Ruby. Tusen takk, jenter. Det er utrolig inspirerende og rørende og se sitt eget navn i andres blogger, og se at lille meg også kan inspirere andre. Det er veldig gøy å lese! :)

Så til den første awarden først. Den fikk jeg av Ruby. Det var jo en veldig søt award å få, tusen takk! jeg vil anbefale alle å ta en titt innom bloggen hennes. Både flotte foto og lekre scrappeverk! :) Så,da er vel tingen at jeg skal gi den videre til 5 andre da, antar jeg :)
Your_blog_makes_us_smile_thumb
Uploaded with plasq's Skitch!

Da vil jeg gi den videre til:
1. Vibeke - En av mine største favoritter over lengre tid nå! Ho er med i designteamet til Scrapping The Music - på norsk og Scrappehuset. Ho er rådyktig scrapper, og legger igjen de koseligste kommentarer som varmer en medscrappers hjerte. Hva ho får til med bilder og papir, er heilt utrolig!!! Finner stadig på noen nye og kreative ideer på sidene sine! Og er en KLØPPER på detaljer!!

2. Wenche - Denne fantastiske scrappedama traff jeg for 2 helger siden, på treff i Oslo. Fantastisk dame! Hun er med i designteamet på Scrapping The Music- på norsk. Og ho lager de lekreste kreasjoner. Da jeg scrappet sammen med henne på treff, blei jeg skikkelig inspirert og mer og mer forundret over hva ho lagde av kreative lekre LO sider! Skikkelig inspirasjonskilde, og ei fantastisk dame! Ta en kikk i bloggen hennes!

3. Kirsten - Ho her er jeg stor fan av! Ho lager de lekreste kort og altered projects!!! Og ho er så snill at ho ofte legger ut tutorials og "oppskrifter" til oss andre også. Tusen takk!

4. Hannemor - Ho her er rååå på kort!! Ho lager for det meste kort og altered projects, men også noen lekre LO'er innimellom. Og her er det myyye inspirasjon!!! Lekre farger, mye dust og Shabby Chic aktig. Heilt vidunderlig. Denne stilen misunner jeg de som kan lage! Så ta en titt innom!!! :)

5. Smuti - Ho er en heilt FANTASTISK scrapper!! Ho lager de nydeligste ting! Noen er heilt sarte og skjønne i fargene og stil, mens andre er skikkelig lekre vintage eller monokromatisk nydelige med lag på lag. Hun kan virkelig variere!!! Hun er en STOR inspirasjonskilde for meg, virkelig! Hun kom også til finalen i Grand Prix konkurransen vi har hatt på Scrapbook Express. Jeg vil virkelig anbefale en tur innom bloggen hennes, og bli amazed!! :)

Så til den andre awarden jeg har vært så heldig å motta, fra Binna. Tusen takk for de utroolig fine ordene du skreiv!! *rørt* Da hun skulle gi sin award videre, skreiv hun disse vakre ordene:
"Scrappegal Sørlending - Renate er ei tøff jente som virkelig lever opp til kallenavnet sitt. Hun lager noen flotte kreasjoner, så sjekk ut bloggen hennes:)"
award %C3%A4ngel
Uploaded with plasq's Skitch!

Og denne skulle jeg visstnok gi videre til hele 10 andre scrappere, så da får jeg gå på ny bloggjakt.... :)
1. Ruffa - Denne dama er ei DRONNING på lag på lag og distressing. Hun er vel den jeg selv er likest i stilen med. derfor er hun et stort forbilde! Og det hender hun holder litt kurs på Scrapbook Express og deler sin fantastiske og kreative kunnskap! Tusen takk! Her er det edging og krølling på høyt nivå! hehe... men hun er også flink til det sarte og søte, i tillegg til det røffe og kule med sterke farger. Denne dama mestrer ALT! Og hun er superdyktig på bruk av masse blomster, og diverse små-stæsj på sidene sine. Noen nye detaljer hver gang jeg ser på dem. Så hvis du enda ikke kjenner denne dama, så bli kjent med henne!!! :D
2. Gine - Denne dama er også fra Scrapbook Express. Hun bor i Florida, selv om hun opprinnelig er fra Norge. Hun scrapper masse om sine vakre barn. Mye vintage med lekkert scrappestæsj fra Uniten. Lekkert! Men også masse tøffe og røffe gutte LO'er.
3. Marianne - Denne bloggen kom jeg over i forbindelse med hennes DT utfordring til Sukkersøtt, der hun lagde et bryllups/gavekort i form av en "ping pong" eller hva det heter. Lekker!!! Så da blei jeg inspirert til å undersøke resten av bloggen hennes også. Anbefaler deg å gjøre det samme! :)
4. Anita Hagen - Enda en kanonflink dame! For det meste kort og altered prosjects. Og hun er så snill at hun også legger ut en del tutorials og "oppskrifter". Tusen takk, Anita. Hun er super kreativ, og alt blir lekkert. Her får jeg m,asse inspirasjon til prosjekter jeg har lyst til å lage, bare tiden strekker til. Stikk innom å se på de lekre tutorialene hennes!
5. Skaubytrollet - Denne dama er en kløpper på distressing! Og ho er enormt kjapp scrapper også. Hun er alltid kjapp til å levere utfordringer og konkurranser. Hun scrapper ofte i myke farger, men har i det siste også scrappet en del sterkere farger. Fantastisk å se. Ta en kikk du også!
6. Francielle - Denne dama er eksepsjonell!!! :) Oh My Gosh, så mye vakkert, og variert! Jeg elsker det hun lager, uansett. Absolutt ALT hun tar i, blir til gull!!! det finnes ikke annet å sei, enn at du selv må ta deg en kikk!! Det er et minneverdig besøk! Og hun tar også noen kjempefine foto i tillegg som hun er så snill og deler med oss andre! :)
7. Carolina - Hun her har jeg fått øynene opp for i det siste. Hun lager myye fint! :) Og skikkelig variert i stilen. Alt fra enkelt c&s, cluster, fargerikt og lekent eller mer detaljer og pynt og stæsj. Så her er det myyye vakkert skue for øye, til enhver smak.
8. Marianne/Skorpionen - Her er det mye lekre kort, men også LO'er. Alt fra Shabby Chic, Vintage, mye lekker distressing og pynt. Ta en kikk du også!
9. Monica/Lotten - Myyye lekkert! Både enkelt, lag på lag og mye detaljer. Inspirasjon som gir en lyst til å løøpe til scrappebordet! :)
10. Anne Kristine - Hun er med i designteamet til Hjertelaget. Og hun lager mye lekkert!! Både kort, album, LO'er, og prosjekter! Ta en kikk!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommentarer:

Marianne sa...

Tusen takk for koselige kommentarer og awarden jeg fikk av deg, min første! (så jeg vet jo ikke hva jeg skal gjøre med noe sånt ;) *fnis*
Du spurte om hvor jeg hadde fått tak i det lekre bildet på kortet mitt til Sukkersött. Det bildet er fra et ark fra Gudrun Loennecken. Husker ikke stort mer. Kjøpte det på messen i mars. Et ark bestående av mange ulike bilder i samme sjanger som jeg har brukt her.

Francielle sa...

Nåhhhh så herlig du! Fy søren så god du er som sier så mye fint om meg og mitt! Sender en god og varm klem til deg! setter stor pris på denne. Det varmer når folk gir fine tilbakemelding og besøker hobbykroken min! Takker, neier og bukker pent!

Renate Olsen sa...

hihihi... du sender den videre til like mange nye bloggere som inspirerer deg... :)

Anne Kristine sa...

Tusen tusen takk for award'en og oppmuntrende ord :o)
Stor klem Anne

Hannemor sa...

Hei på deg!

Jeg blir helt målløs jeg, når jeg har fått en award av deg med SÅ FLOTTE ord til, tusen hjertelig takk, det varmet og oppmuntret veldig! Tusen takk! ♥♥♥

Smuti sa...

Heisann!

Bedre sent enn aldri, er det ikke det det heter?
Beklager, men jeg vet at jeg er verdens treigeste når det gjelder
å følge opp sånne awarder. Sorry!!
Men du må vite at den blir kjempehøyt verdsatt, og de fantastisk fine ordene du har skrevet
om meg...jeg er både rørt og målløs.
Tuuusen, tuusen takk!
Stor varm klem fra Marit