mandag 25. mai 2009 | By: Scrappegal

Da var lillebror godt og vellykket gift, og aviskjendis!! :)

Jeg har tidligere nevnt at jeg har lagd noen LO'er til bryllupet til min lillebror som gifta seg på lørdag 23.mai.

Den første jeg lagde, var en oppmerksomhet fra brudeparet og begges foreldre, til toastmasteren. Bildet jeg har scrappet av selve toastmasteren, er fra hans eget bryllup i 1993... :) Det er også mitt bidrag til ÅD 19, der oppgaven var å bruke overlay i en eller annen form. Og her har jeg brukt 2 overlays.
Takk - resized_blogg2
Uploaded with plasq's Skitch!

Den andre var den første siden til bryllupsalbumet til brudeparet, som min svigerinne hadde ytret ønske om jeg kunne lage for dem. Det er mitt bidrag til ÅD 20, men som jeg ikke klarte levere på fristen. Men jeg gjorde den ferdig i ettertid da fristen var på 17.mai. Vi skulle bruke en skisse, og jeg valgte da en skisse av Gine på Scrapbook Express forumet. Klikk på bildene, så får du dem i større versjon, og tekstene blir lettere å lese.
skitched-20090525-220339.jpg
Uploaded with plasq's Skitch!

Slik blei bidraget mitt, som de fikk på gavebordet sammen med selve albumet:
Frieri_LaManga - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Til sist lagde jeg også en LO som jeg rammet inn. Denne er også til ÅD konkurransen, ÅD 21, der oppgaven var å bruke noe fra en sangtittel! Og der jeg har valgt barnesangen "Byssan Lull". Grunnen til denne sangen, var fordi det er en vuggesang. Og LO'en min er ment som et gavekort på en vugge eller babyseng av deres eget valg, som vi skal betale for. Jeg har brukt tittelen pluss en print av deler av teksten bak bildet. Også har jeg rammet det inn i en sort ramme, men jeg har ikke bilde av den ferdig innrammede versjonen, desverre...
Men LO'en blei slik:
Byssan_Lull - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Heilt til slutt vil jeg også vise avisinnlegget som Agderposten skreiv etter vielsen. Min bror søkte om masse tillatelser for å få et helikopter til å hente dem etter vielsen, og fikk det etter hvert innvilget. Og jaggu var ikke avisen også tilstede... :) Klikker du på bildet, får du opp større versjon her også, slik at teksten blir leselig! Og jeg anbefaler å lese det, for det er genialt skrevet av journalisten! :)
agderposten-25.05.09.jpg
Faksimile: Agderposten, 25.05.09


Så til noen bilder fra vielsen... :)

Brudgommen er nervøs:
IMG_8740
Uploaded with plasq's Skitch!


Tam ta ta tam.... Here comes the bride!!! :)
IMG_8754 - Brud far_1
Uploaded with plasq's Skitch!


Kjærlighetserklæringen:
IMG_8768 - Vielse
Uploaded with plasq's Skitch!


Deres første kyss som ektepar! :)
IMG_8777 - Ekteskapskyss
Uploaded with plasq's Skitch!


Se så forelsket de er da!!! :)
IMG_8806 - Kirketrapp_forelsket
Uploaded with plasq's Skitch!


Kyss på kirketrappa:
IMG_8807 - Kirketrapp_kyss
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_8815 - Kirketrapp_closeup_kyss
Uploaded with plasq's Skitch!


Og til slutt det kjære ektepar!!!!!! :) Og se på den lekre brudebuketten!!
IMG_8827 - Ekteparet
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Kronborg sa...

Hei! Nå var det lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her. Så mye flott du har laget, som vanlig. Heldig brudepar som får ferdig scrappet album. :)

Isabell-Taranita sa...

Hei hei!

Så utrolig mye flott du lager,og for et flott brudepar, elsket den LO'en med "Vil du gifte deg med meg", fargene, oppsettet og pynten passet så godt sammen.

Katrine sa...

Så mye flott, og den "vil du gifte deg med meg" LO'en var bare kanon lekker! Håper det går greit at eg lifter den en gang....

Renate Olsen sa...

Hei hei jenter!

Og tuuusen takk for fine kommentarer! :) Det varmer!
Og ja, jeg har visst vært heldig med LO'en "vil du gifte deg med meg", mye positiv feedvack på den. Og det setter jeg jo stor pris på! Spesielt så lenge det er en gange i tillegg! :)

Og til Katrine: Ikke noe problem. Lift i vei, og kos deg!!! :D