mandag 11. mai 2009 | By: Scrappegal

ÅD 18 + 19

Årets Designer på Scrapbook Express blei laget litt i full fart, men jeg var heldig at alt klaffet ganske med en gang! :) For jeg hadde litt tidspress med å få den ferdig kvelden før vi måtte reise til Trøndelag i konfirmasjon. Så jeg måtte dermed begynne på den med en gang jeg var ferdig med siste bidraget mitt til Scrapbook Grand Prix. Og heldigvis tok den ikke mer enn 3 timer å lage. Kjappeste jeg har laget en LO på, på leeenge! Jeg pleier jo å sitte i 5-7 timer med en LO... :) Jeg digger dette bildet av min kommende svoger. Så jeg måtte bare scrappe det! :) P.S: Det blir forstørret hvis du klikker på bildet, og det blir da lettere å lese at det står "Røff"...

roff-and-toff - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Her har jeg brukt:
Bazzill - Washboard - White
Creative Imaginations - Samantha Walker - Black
Sassafras Lass - Life is beautiful - Indian Summer - Pumpkin Patch
Karen Foster - Pirate Tapestry Paper
Terese Collins/Junkitz - Extreme Boy - Extreme Boy Big Words
Bølgepapp
Akrylmaling - Rød og sort
Thickers Glitter - Roller Rink - Black
MM - Puffy Alpha - Black (with white dots)
Terese Collins/Junkitz - Extreme Boy - Extreme Boy Stars
Stifter
Panduro? - Bredt teksturbånd - Sort
Stifter
Heidi Swapp - Chipboard - Clock
Prima - Chipboard Centers - Black/White
Ukjent - Canvas Stickers Alpha (inket sorte)

Når det gjelder ÅD 19, så kan jeg ikke legge den på blogg før mottakeren har fått det, da det er en bestillingsgave... Så den vil komme på blogg etter neste helg, vil jeg tro.... :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Screppa sa...

Flott kjappscrapp dette!!!
Skikkelig tøff!!!