tirsdag 14. april 2009 | By: Scrappegal

Skisse 14 - mislykket innlevering

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg, holder jeg på å lage album til ei venninne. Og her er enda en 8x8 LO, som egentlig var ment til å være til skissekonken for uke 14 på Scrapbook Express. Men jeg rakk ikke fristen da vi havna på kino med bror og hans snart kommende kone istedenfor... Så da gjorde jeg den ferdig da jeg kom på hytta dagen etterpå.
Skilpaddetur_Scan - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Og her er en til som jeg ikke er til noen konkurranse, men til samme album... :)
Mamma-venter_Scan - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Og her har jeg tatt noen detaljbilder:

Uploaded with plasq's Skitch!

Detaljer_3 - resized_blogg Detaljer_4 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Jeg har jo nevnt i tidligere innlegg at jeg tok med meg no sykt med scrappestæsj på hyttetur nå i påska. Så det vil komme flere innlegg nå med hva jeg lagde på hytta.. :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

Screppa sa...

Så stilige LOer! Og så koselig gave å gi!!!
Utrolig masse flotte detaljer!!!

Salte sa...

Herldig hun venninna di!! Flotte layout's begge to. Kommer igjen for å se mer av påskeproduksjonen. Hilse mannen - føler jeg kjenner han litt nå *hehe*

Renate Olsen sa...

Dere er nå så skjønne!!!! :) Og jada,flere påskekreasjoner kommer! Skal prøve å få de ut ikveld..... Nå bør jeg komme igang med neste oppgave til Scrapbook Grand Prix, og hente kjolen min i byen til brors bryllup!!