onsdag 22. april 2009 | By: Scrappegal

Scrapbook Grand Prix 5

Da var avstemningen til oppgave 5 i Scrapbook Express Grand Prix ferdig.
Oppgaven var å scrappe en skikkelig rockete LO!!! :) Litt av oppgaveteksten som fulgte med, var følgende:

"Det er mange måter å få til dette, og dere står ganske fritt. Men jeg vil at LOen skal ha et røft preg! Her er det ikke lov med pastellfarger og blonder nei
Gode tips for å få frem denne stilen er å bruke rufsete kanter, maling, hodeskaller, mørke farger, metall osv.
Du skal ha med:
- Mye av fargen SORT
- Stifter (fra vanlig stiftemaskin)
- Tekststrimler (Dymo eller papirstrimler med hånd- eller datajournaling)
"

Og min blei vesentlig mer rocka enn jeg hadde tenkt. Jeg har scrappet dette bildet før, men jeg elsker bare dette bildet! Så det er nok sikkert ikke siste gang heller at jeg scrapper dette bildet! :) Så spørs det om han som er motivet på bildet liker det han ser da! hehehe....

Men, da jeg hadde sendt inn bidraget, så reiste vi på spontantur til Oslo for å få noen siste øyeblikksbilletter til å være publikum på Det Store Korslaget på tv2. Så bilder fra dette kommer når jeg får litt bedre tid til å legge dem ut.
Men, da vi kom i bilen, lurte Øyvind (min samboer) på om jeg var spent på avstemningen... :) Så da sjekka han jevnlig avstemningen i bilen mens jeg kjørte. Ikke dumt,nei!! Og jeg blei bare mer og mer overraska ettersom timene skred hen. For stemmene bare strømte jo inn. Jeg kunne jo ikke tro det. Lille meg liksom! Wooohooo!!!! Så etter hvert blei jo sambo like spent som meg og måtte på eget initiativ sjekke stadig vekk de neste dagene!

Så da poengtavlen kom igår, så var han nesten kjappere enn meg inn for å sjekke fordi han var så spent! hehehe.... :P
Og da jeg så det, måtte jeg bare roope ut: "Woooohoooo, jippi!!!!" Jeg fikk jo full pott fra Designteamet (juryen) også!!!!!! Jeg kunne jo ikke tro det! Så UTROLIG gøy!!!!! Dette må være årets scrappehøydepunkt for meg!!!! :D

Tuuuusen takk til alle dere som har stemt på meg, og tuuusen millioner takk til designteamet på Scrapbook Express som ga meg full pott!!! :D Så da kom jeg jaggu til topps samlet sett for denne runden, og det var stas ja! :)

Så til bidraget mitt da:

Indre strid - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

P.S: Bildet blir større og bedre å se hvis du trykker på det.... :)

Bidraget heter "Din indre strid", og journalingteksten jeg har skrevet, er som følger:
"Du har en indre strid med deg selv, at det er veldig skummelt å snakke med fremmede. Men nå har du bestemt deg for å gjøre noe med det, og gjort det til årets utfordring"

Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

13 kommentarer:

André sa...

Jeg er helt overveldet! Dette var skikkelig tøft, Renate. Ikke helt "meg", men resultatet var flott =)

Renate Olsen sa...

TUSEN TAKK!!!!!! :D

Stine sa...

FY FADER! Denne var jo bare helt utrolig rå! Ikke rart du vant da! Er helt målløs og det er ikke ofte (Det vet du kanskje...). Helt utrolig vanvittig kul! Fikk lyst til å skrive den ut og henge på veggen! Har bare lyst til å skrive og skrive for denne var som sagt bare helt vanvittig stilig! GRATULERER! VELDIG VEL FORTJENT!

Stine sa...

La link til bloggen din her også. Håper det er greit... http://scrapping.no/forum/viewtopic.php?p=3651949#3651949

Marianne sa...

Du verden, denne var lekker! Så utrolig detaljert og et herlig oppsett! Skikkelig rocka og tøff! Flott journaling også.
Gratulerer så mye!

Renate Olsen sa...

Tuuusen takk! Det gjør da absolutt ingenting. Bare gøy å få bloggen sin bedre kjent! :D

Wenche sa...

WOW !!! Denne var råkul.
Du er utrolig flink og behersker mange stiler. Inspirerende!

Ruby sa...

Denne LO'en er bare helt fantastisk og det var så velforjent at du gikk til topps
i denne runden. Et utrolig herlig bilde som rammes inn av et nydelig sammensurium
i ekte scrappegal stil! Du har en unik måte å scrappe på, og tittelen var også fantastisk!
Jeg har en award til deg i bloggen min,
velkommen inn,
og ha en skikkelig god helg! :)

Sosa sa...

Denne ble bare helt knall rå! Utrolig flott :) Skikkelig gjennomført og masse rocka detaljer.
Gratulerer med velfortjent seier i denne runden!
Ha en flott helg! :)

Randi sa...

denne var bare knallbra:-) takker for titten:-9

*Randi*

Skaubytrollet sa...

Takk for kommentaren i bloggen min :)

For en FLOTT LO!! Jeg stemte på deg ;) Den var så gjennomført atte gosjamegen. Noe sånt kan jeg aldri få til.

Ser at du har vært på grorudtreffet - virket morro, skulle ønske jeg turte å være med på sånn :D
Ha en superduperfin uke!

Vi sees vel kanskje inne på det rosa forumet :P

Et Takras til besvær sa...

Et par øyeblikk fra annet perspektiv...

Scrapping. Inntil et par år siden hadde jeg aldri hørt om det. Så tenkte jeg: høres stress ut. Jeg hadde forsåvidt rett. Men resultatet blir - med mangel på bedre ord - kult!
Renate er ivrig scrapper. Melder seg i konkurranser. Og ikke uten grunn......

Renate Olsen sa...

Hehe.... så skjønn du er, André!! :) Tusen takk for gode ord!