onsdag 8. april 2009 | By: Scrappegal

Scrapbook Grand Prix 4

Denne gangen var oppgaven på Scrapbook Grand Prix på Scrapbook Express forumet at vi skulle lage en LO i skikkelig friske farger. INgenting sort eller hvitt bortsett fra evt minimalt med mønster i et mønsterark eller journalingtekst. Og denne gangen må jeg virkelig si at jeg blei skikkelig overraska over poengsummen!! Hele 8 telefonstemmer og 8 jurystemmer fra Designteamet! TUUUSEN TAKK!!!!!!! Klem til alle som stemte på meg!!!! :D

Blafrende_glede - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

pia iris sa...

for en herlig, sprek og fargerik LO.
masse flott i bloggen din.
klem fra pia

Stine sa...

SABLA HELLER! Ikke rart du fikk stemmer på denne. Var jo bare helt rå! Så utrolig flink du er til å bruke farger! Det er noe jeg virkerlig trenger å øve meg på ser jeg!