mandag 6. april 2009 | By: Scrappegal

Scrapbook Grand Prix 2

Hei igjen, folkens!!! :)

Jeg ser at jeg har glemt å legge inn en del LO'er her. Blant annet oppgave 2 i Scrapbook Grand Prix. Siden jeg klarte den første som var "Cluster", så gikk jeg videre. Jeg fikk 2 stemmer den første runden. Ikke noe å skryte av, men det var jo aller første gangen jeg lagde en slik LO.

Så var det oppgave 2. Den oppgaven kalte de "Ein Bazzill Frieden" etter den opprinnelige sangen "Ein Bischen Frieden".... :)
Her skulle vi scrappe en LO preget av grafikk og rene linjer. Ingenting fikk lov å stå på skakke, og vi fikk bare lov å bruke 2 stk pynt. Men, vi fikk IKKE lov å bruke blomster! Wææ...... :) I tillegg måtte vi bruke 3 ulike fonter/bokstavtyper!!
Pluss de felles kriteriene for alle oppgavene, om at både tittel og journaling skal være tydelig og synlig.

Jeg sleit med denne!!!! For dette er jo sååå ikke meg lengre. Jeg scrappet en del sånn for et år siden. Men jeg har liksom utviklet meg en god del siden den gang! :)
Men til slutt klarte jeg å velge et bilde fra Bornholm i Danmark ifjor sommer. Og valgte å vinkle det mot min kjære. At han har fått seg en ekstra familie. Han familie bor jo i Hedmark, som er ganske langt unna. Så vi ser dem ikke så ofte. Min familie bor bare 20 minutter unna, så de ser vi jo riktig så ofte, kanskje flere ganger i uka av og til... :) Og han og mamma har blitt riktig så gode venner. Han hjelper henne masse med pc-problemene hennes etter at hun fikk jobben sin pc-styrt... :) så hun har tatt ham imot med virkelig åpne armer, og det er jeg glad for! :) Så det er bakgrunnen for LO'en min. Og denne gangen fikk jeg 4 stemmer. 2 mer enn sist uke... :)

Extra_familie - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Journalingen er jo synlig at den er der, men bare ikke hva det står. Derfor skal jeg skrive det her:

"Da dine foreldre bor langt unna, er jeg veldig glad for at du har funnet deg så godt til rette i min familie. Vi treffer dem ofte, og spes mamma er så glad i deg, som sin egen sønn! Klemmer og koser! Det betyr mye for meg å betrakte denne gode kontakten deres! Du har liksom fått en ny og ekstra liten familie i tillegg til din egen!! "Utstyr jeg har brukt:
MME - Bella Bella - "Bellezo"Simply Dottie Paper
Bg - Granola - Vanilla Bean
We R Memory Keepers - Promenade - Fantasy
Hambly Screenprints - Grandma's Wallpaper
Bazzill - Orange Peel - Brown
BG - Archaic - Ancient
Jenni Bowlin - Black Bookprint
Ukjent - (brunt mønsterark under bildet)
Panduro - Journaling tags - Medium
MM - Tiny Alpha Stickers - White on Black
Thickers - Chit Chat - Chestnut Brown
Thickers - Jewelry Box Chipboard Stickers - Brown
Thickers - Cream Soda - Black

Pynt: To knuter/håndtak med brunt garn
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Vibeke sa...

Takk for at du inspirerer meg!!!
Det ligger en award til deg i bloggen min:)