tirsdag 21. april 2009 | By: Scrappegal

Sang#7 - mislykket innlvering

Jeg hadde denne ferdig igår, men glemte å levere den innen klokkelsettet.... Men her er mitt forslag til sang #7 på Scrapping The Music, som var "Kjempeform" med Ylvisbrødrene. En skikkelig morsom sang, altså!!! :)

Sjarm - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


En kjapp og enkel løsning denne gangen. Men det var jo dumt at jeg var for treig til å legge den på bloggen! :(
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Monica sa...

kjempeflott LO! og så fint at vi får se, selv om fristen er ute!! :)

Linda sa...

ja sånn kan det gå! Er ikke lett å huske alt! :) Flott at vi får se løsningen din alikevel! Likte veldig godt hvordan du har brukt bobleplast her!!

Screppa sa...

Skikkelig arti løsning på oppgaven da! Stilig med så mange sirkelark!!

Tone sa...

Så skjønn denne var. Synd du ikke husket deadlinen, hehe!
Har du forresten sett den nye scrappebloggen som har kommet? Samleblogg for scrappeblogger :) De har ute blogcandy nå. Løp å se!
http://www.norskescrappeblogger.blogspot.com/

Renate Olsen sa...

Tusen takk,Tone!!! Det skal jeg gjøre noe med når jeg får tid. Akkurat nå har jeg altfor mye å gjøre og altfor mange frister som må leveres nå før jeg reiser på stort scrappetreff i Oslo i helga. Drar imorgen! :)