onsdag 15. april 2009 | By: Scrappegal

Påskekonkurranser på Scrapping.no

Jeg var tilfeldigvis innom og snoka litt på Scrapping.no i påska. Og der fant jeg noen påskekonkurranser... :) De hadde lagt ut 5 oppgaver:
1. skisse
2. inspirasjonsbilde
3. utebilder
4. Blomster
5. Gult kort

Jeg deltok i oppgave 2 og 3. Og da vinneren skulle kåres, holdt jeg på å bokstavelig talt dette ut av senga. Jeg leste først vinneren i oppgave 3, og tenkte ikke noe mer over det. Så jeg var litt halvveis fraværende da jeg samtidig sjekket vinneren i oppgave 2, og til min stooore forbauselse...... så var det jo mitt eget nick som stod der,svart på hvitt!!!!!!! Wææææ,så overrasket jeg blei! Så jeg kom spontant med et lite "whooot" hyl fra senga som hørtes inn til samboeren min som satt på stua og jobba, og som lurte på hva det var jeg egentlig holdt på med, om jeg datt på gulvet eller no sånn....... Så jeg måtte sende linken til ham for å vise... :) Så da blei han stolt av meg, da det var jo en del bra konkurranse! Er jo aller første gang jeg vinner noen av disse konkurransene jeg deltar på! :)  Så til bidragene mine.......

Altså, til oppgave 2, som jeg dog vant med. Først vil jeg vise selve inspirasjonsbildet vi skulle jobbe ut fra. Vi kunne selv velge hvilke farger vi skulle inspireres av. Men jeg har prød å velge så mange farger som mulig unntatt rød og mørkegrønn, for de passet ikke sammen med alle pastellene, følte jeg....

Inspirasjonsbilde:
barnerom5_954334a1_616
Uploaded with plasq's Skitch!

Mitt bidrag:

Caps - resized_blogg

Uploaded with plasq's Skitch!


Materialliste:
Bazzill - Canvas - Blue
MM - Rouge Paperie - FabricBrocade
Bazzill - Canvas - White
Graphic 45 - Baby2Bride - Sentimental Baby
MM - Rouge paperie - Varnished Houndstooth
MM - Poolside Paperie - Houndstooth
MM - Greenhouse Paperie - SkinnyStripe
MME - Wild Asparagus - "Boy oh boy" Journaling Card
Melissa Frances - Abby
Bazzill - Bling - Lilla
BG - resteark
Jenni Bowlin - Blue Bookprint
Dottie Ann - Rosa
Panduro? - Bredt blått bånd
ColorBox - Diverse Cats Eye farger (Blå, orange og grønn)
Scrappers Choice - Diverse babypynt (lilla sløyfe, blå netting, blå blader, blått hjerte)
Tim Holtz - idea-ology - Adage Tickets
Prima - Blomster
Petaloo - Blomster
Scrappers Choice - Brads (mørkelilla firkant)
MM - Minibrads -Lyseblå
Kort og Godt - Metallpynt
Ranger - Glossy Accent
Thickers - Giggles - Blue
Thickers - Smoothie - Blue


Så til oppgave 3. Der skulle vi bruke utebilder, og dette bidraget jobba jeg med i hele 7 timer før jeg blei ferdig. P.S: Etter jeg scannet denne, har jeg skrevet "Glad i deg" med MM sine mini alpha stickers på journaling tag'en nede til høyre da jeg følte det var litt mye luft der.....

gode-venner - resized_blogg

Uploaded with plasq's Skitch!

Materialliste:
Bazzill - Criss Cross - White
BG - Infuse - Salt
KaiserCraft - Thrill Seeker - Prankster
Papirgleder - Fryd og glede
3ndy Papir - "gammeldags jul"
Ladybug and Friends - Wonderland - Hot Chocolate
Ladybug and Friends - Wonderland - Usikker på navn
3ndy Papir - Julesnø
3ndy Papir - Vinter merkelapper
Resterark fra BoBunny
3ndy Papir - Juletre/brev
Bølgepapp
Akrylmaling - Blå og hvit
Tim Holtz - idea-ology - Adage Tickets
Dottie Ann - Blue
Panduro - Snøstjerne i tre (malt med hvit akrylmaling og drysset med brunt embossing pulver)
KaiserCraft - Halvperler - Light Blue
Heidi Swapp - Chipboard - Clocks
Heidi Swapp - Ghost Shapes - Snowflakes, Clear
Metallpynt -  Paris Clock Gold Small
Tim Holtz - idea-ology - Journaling Tickets
Thickers - Cappucino - Blue
Thickers - Cappucino - White
Thickers - Chit Chat Puffy Stickers - Chestnut Brown
Bobleplast
Blekk fra diverse stempelputerShare this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Screppa sa...

Så gøy!! Grattis!! Knallfine LOer begge to!!

Marit| sa...

Grattis:):):) kJEMPEGØY!!!!:)

Så gøy at du bruker de bildene av Leo også, skjønne du savne han. Heldigvis er det ferie og sommer snaaart:)
Skikkelig nydelige kort og greier du lager*smelt*, to gode venner var jo også råskjønn da:)