mandag 6. april 2009 | By: Scrappegal

Kjærlighetsalbum

Jeg har nevnt i tidligere poster at jeg skulle gi samboeren min et kjærlighetsalbum til bursdagen. Jeg har posta noen av dem her inne litt etter litt. Men jeg tenkte at jeg kunne samle dem alle i en post, inkl de jeg ikke har postet før.... :)

På denne første står journaling-teksten på en tag øverst til venstre, som man kan trekke opp... Det står bare en hilsen til ham om at han fikk dette albumet istedenfor et kort. Og at albumet ikke er helt fullt, slik at vi får plass til å sette inn nye minner sammen! :)

Gratulerer - resized_blogg
Lift_Modesty - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!nyforelsket - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


i-dine-oyne - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!Sunshine - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!sang#5 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!Krolltopp - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!deilig-bad - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This