mandag 27. april 2009 | By: Scrappegal

ÅD 17 + Grorudtreff

God søndag,alle sammen!!!

Det er kveld, og jeg har kommet hjem fra stort Grorudtreff i Oslo i helgen. Skikkelig mange og flinke damer, pluss en flink mann var samlet hele lørdagen og søndagen. Jeg fikk laget bare 1 LO og 1 kort. LO'en jeg laget kan du se i bunnen av dette innlegget, og er bidraget mitt til ukens runde av Årets Designer på Scrapbook Express-forumet. Oppgaven var å lage en skikkelig Clean & Simple LO, der vi i tillegg bare fikk lov til å bruke 2 stk pynt... Og det er absolutt IKKE meg, som du vil se hvis du kikker rundt i bloggen min! Så det var en skikkelig utfordring! Men det hjelper når man er på treff og suger til seg inspirasjon! :)

Som jeg sa, så lagde jeg også et kort. Sambo ville at jeg skulle prøve å lage et kort til hans kusine, som skal konfirmere seg neste helg. Selv om jeg aldri har møtt henne. Så jeg måtte ta en tlf til min samboers tante for å spør litt. Men, mer info om dette når jeg får scannet kortet imorgen sammen med et annet konfirmasjonskort jeg også har hatt bestilling på.

Ellers vil jeg sende en hilsen og takk til Laila (Binna), som tok initiativet til å invitere meg med på dette treffet sammen med vennene hennes! Tusen takk for muligheten. Jeg har storkost meg! Og tusen takk til alle venninnene hennes for at jeg fikk bli kjent med dem, deriblant Wenche fra Scrapping The Music. Vi fikk snakket masse i helga, og takk for den gode kontakten vi fikk. Jeg vil også sende en stor takk til Linda Salte som jeg også fikk sett igjen littegrann i helgen. Gleder meg til å scrappe med deg i Kristiansand når vi begge får tid! *klem!*

Så til bidraget mitt til ÅD - uke 17:
A030AD#17_Farskjærlighet - resized_forum
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Salte sa...

Hei, var koselig å hilse på deg igjen i helgen, og tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen her også. Husket du å legge frem alle kvitteringer for sambo? *hehe* OG å hilse fra meg? Treff og tur i Dyreparken *når-vi-får-tid* I'm in! Hilse :)

Binna sa...

Heia - takk for sist - kjempekos -
Ligger en award til deg i bloggen min:)
SU

Tante May sa...

Ja, kortet til konfirmasjonn ble aldeles nydelig. Og jeg ble dkikkelig imponert og måtte på nett og sjekke litt runddt dette. tusen takk renate for at du laget et så flott kort! Trivelig å treffe dere alle igjen også forresten. Håper det ikke blir så lenge til neste gang:)

Kristina sa...

Så stilig layout! :D