fredag 27. mars 2009 | By: Scrappegal

Sukkertøy hos Scrapping The Music!

Sukkert%C3%B8y
Uploaded with plasq's Skitch!

Denne gangen er oppgaven hos Scrapping The Music, et lite sukkertøy. Og oppgaven går ut på at vi skal besøke 5 "ukjente" blogger fra lista over de ulike bloggene knyttet til utfordringsbloggen. Deretter skal vi kommentere litt hos dem, og legge igjen link pluss litt informasjon i vår egen blogg. Så da setter jeg igang!

Aller først er jeg nødt til å nevne Nina sin scrappe og fotoblogg.
Den er absolutt nydelig!! Det som inspirer meg her, er hennes veldig allsidige scrappestil, pluss henne alldeles NYYYDELIGE fotografier! Denne dama vet å lage kunstverk med kameraet sitt!!!! :) Sjekk ut hennes nydelige bilder i bloggen hennes. Det er et skue for øyet altså!

Deretter vil jeg nevne Camilla sin blogg: "Beautiful Moments".
Det som slår meg gjennom hele denne bloggen, er hennes utrolig morsomme og lekne scrappestil. Med det mener jeg fargebruk og bare tvers gjennom leken gjennomføring i LO'ene hennes, med farger, pynting, stæsj, titler, og alt!! Skikkelig morro å se! Inspirerende!!! :)

Så må jeg nesten nevne Lindas scrappeverden.
Ho er jo heilt RÅÅÅ på kortalging!!!! Jeg er stum! Der er det mye nydelig! Stikk innom bloggen hennes og sjekk ut alt det nydelige og kreative. Og ho er utrolig flink på å lage hjemmelagede bakgrunner. Heilt stunningly nydelig!!! Tenk å motta noe så fantastisk i gave da! For en ære!!! :D

Da var turen kommet til å nevne Torill/Screppa sin blogg.
Denne bloggen hadde jeg ikke vært innom før. Men jeg kjente igjen bildet hennes at jeg hadde sett henne før, rundt forbi på nett. Og du verden, så nydelige ting hun lager!! Denne dama er allsidig!! Med stor A! :) Ho har en skikkelig sans for detaljer, og mestrer det så med glans!! Åssen ho får alt til å passe så nydelig sammen!  Både LO'er, kort og alterende prosjekter. Alt er like nydelig, hver gang! :) Skikkelig inspirasjonskilde!!

Til slutt vil jeg nevne Skorpionens rede.
Her inpsireres jeg aller mest av kortene hennes! De er knallfine!!! Og så allsidige! Alt fra tøffe guttekort, til råfine vintage, til sarte gammeldagse eller råtøffe 50 tallskort!!!! :) Sjekk de ut i bloggen hennes. Her er det MASSE inspirasjon!!!

Da tror jeg at jeg har nevnt 5 sider! Wow,dette var inspirerende!!!! :D Så da kan jeg løpe rett til scrappebordet/kjøkkenbenken å få ferdig konkurransefristen som er ikveld!!! Hatsre litt kan du si, med tanke på at jeg har vært sjuk hele uka!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Camilla sa...

Tusen takk for søte ord søte du! =)

Frida Kathrin sa...

Tror jeg skal sjekke ut de bloggene der :)

Vibeke sa...

Så flotte ting du skriver om disse jentene - og bloggene. Dette må jo være skikkelig morsomt for dem å lese:)

Takk for at du blir med på Sukkertøyet vårt - og takk fort at du gir av deg selv:)

Screppa sa...

HVA KAN JEG SI....??
Hærlighet så utrolig koselig at du liker det jeg lager! OG for noen utrolig store ord! Det varmet et lite scrappehjerte noe veldig! TUSEN TUSEN takk altså!!!
Det er nesten slik at jeg må ramme det inn og ha det over pulten her:-)
Må sende deg en skikkelig varm fredagsklem!
God helg!

PS: du lager masse flott! Så utrolig flotte farger og det starwars-kortet hadde virkelig gått rett hjem til mine gutter også!! Hei hopp!!
kreativ hilsen Torill

Wenche sa...

Hei
Så kult at du har gått så inn i oppgavene! Gleder meg til å treffe deg i slutten av april. Skjønner at vi har en felles scrappevenn. Vi treffes på Grorudtreffet!!