mandag 23. mars 2009 | By: Scrappegal

Skisser

Her ser jeg det mangler en del oppdateringer. Dette beklager jeg, men det har vært veldig travelt med en samboers surprise-bursdag å planlegge og scrappe album til! :) Som forresten blei VELDIG vellykket!!!! Og han blei veldig overrasket! :D

Så jeg får få ut litt her nå! :)

Først mitt bidrag til skissekonken uke 11 på Scrapbook Express. Men jeg har endret den littegrann i ettertid, i forhold til det resultatet jeg egentlig leverte.

Her er skissen:
skisse-uke11
Uploaded with plasq's Skitch!


Denne tittelen på LO'en min er ganske spesiell for meg akkurat nå, med tanke på hve som foregår i livet mitt. Så da hjelper det jo å lage en LO med det... :)

Sa030Arbar_modifisert - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!Nå kommer en LO som jeg egentlig hadde tenkt til å levere til Skisse-o-mania på Scrapping.no. Men jeg rakk ikke fristen,så da fikk jeg laget den ferdig dagen etterpå. Og det er jeg glad for, for jeg blei relativt fornøyd med den endelige resultatet.

Skissen:
skisse_207
Uploaded with plasq's Skitch!


Og til slutt bidraget mitt, som jeg syns er litt kult. Og mye av hvorfor ligger i teksten jeg har brukt på LO'en. Om at min mann egentlig er en ganske myk mann, men gjerne vil vise at han også kan være tøff og mann når han må... :) hehe....

min_helt - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

Linn sa...

Guri så flotte lo'a, og likte spesielt godt "Sårbar" altså, fikk masse idea og inspirasjon av skissene og lo'ane! No e de rett på scrappebordet for min del:)) -Linn:) -

Renate Olsen sa...

Tuusen takk!!!! Og det er en ære for meg å høre at jeg kan være til inspirasjon!!! :D

Nina sa...

Utrolig flotte LOer :)

Herlige oppsett, og flotte detaljer!