mandag 2. mars 2009 | By: Scrappegal

Scraplift

Scrapbook Express har de en egen Scraplift - konkurranse. Uke 7-9 var første gangen jeg deltok på akkurat denne konkurransen.
Desverre hadde det blitt mye i de dagene opp mot denne konkurransen. Så jeg hadde ikke så mye mer igjen å gi. Så jeg er ikke heilt fornøyd med resultatet, i tillegg til at det var jo litt som å hoppe etter vircola etter det absolutt LEKRE utgangspunktet!

Her er ugangspunktet som vi skulle lifte:
album_Lisette
Uploaded with plasq's Skitch!


Og her er min løsning.....
Men som sagt,jeg vet jeg kan bedre. Men men.... Får ta det igjen senere en gang.... :)
Samtale - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Kirsten sa...

Så nydelige LO'er, Renate!! Jeg falt pladask for den første! Så fantastisk nydelig! Jeg er så glad i fargene og arkene du har brukt her!!

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min! Du lurte litt på hva Scor-Pal er... Det er et utrolig hendig brett som lager perfekte falsekanter (brettekanter). Du kan selfølgelig også bruke et skjærebrett som har false-funksjon (f.eks. Fiskars sitt skjærebrett), eller falseben og linjal. Men med Scor-Pal får du helt rette falsekanter på et lite blunk! ;) Du kan også lage flere falsekanter samtidig, uten å måtte måle med linjal, merke opp for så å lage falsekanten. Den er oppdelt i inch. Skal du dele opp arket ditt i ruter (f.eks. hvis du skal lage en eske), er den helt genial!!

Ha en fin onsdag!
Klem fra Kirsten

PS.
Fremgangsmåten for hjerte-esken min kommer i løpet av en dag eller to... Jeg har skjønt at du har ventet på den... ;)
Jeg har forberedt kurs den siste tida, så jeg har ikke hatt tid til å legge den ut enda, dessverre... Men nå kommer den ganske så snart.

Renate Olsen sa...

Ehhh... den øverste er ikke min,men Lisette sin,som vi andre skulle lifte,men jeg har sendt deg en melding i bloggen din... :)

Tusen takk for forklaring og feedback på hjerteesken! Du er god! :)

Kirsten sa...

Kjære vene såååå flaut.... *rødme* Jeg var på en "rundreise" i bloggen din skjønner du (men hadde ikke tid til å lese så mye - men beundret kunstverkene dine isteden... Og bare for å gjøre det helt klart: du lager nydelige kreasjoner. Har sittet og beundret sammensetningen din av mange paneler og herlige detaljer. Utrolig flott!!
Falt også veldig for kortet til svigerinnen din! Utrolig herlig fargesammensetning!

Klem fra Kirsten

Renate Olsen sa...

Ååååhhh.... så utroooolig fin kommentar..... Nesten så jeg får litt tårer i øyekroken av å lese slike fiiine kommentarer!!!! TUSEN TAKK!!!!! Må nesten gi deg en stor cyberklem nå!!! *klemmm*