tirsdag 17. mars 2009 | By: Scrappegal

Scrapbook Grand Prix

Scrapbook Express har de starta en konkurranse inspirert av Melodi Grand Prix, men bare i scrappeform. Logg deg inn og sjekk ut de kule Grand Prix-featurene med både scene, telefonstemmer, jurystemmer osv!!!! :D
Alle deltakerne skal være med gjennom 8 oppgaver, også kommer finalistene til slutt til en finale.

Oppgave 1 er ferdig, og jeg kan vise mitt første bidrag. Selve inngangsoppgaven blei gitt tittelen:


"Fångad av en stormBLING"


Og oppgaven lød slik:


Lag en LO som er scrappet med teknikken cluster. Farger og pynt bestemmer dere helt selv, men jeg vil se bruk av tag/journalingcard (helst begge deler) på denne. Husk at felles for alle oppgavene til Scrapbook Express Grand Prix er at de alle skal ha overskrift og synlig journaling (antall ord i både overskrift og journaling er opp til dere, MEN det skal være godt synlig).

Cluster - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!

Det blei ikke noe særlig stemmer på meg. Men for all del. Det var aller første gang jeg lagde en LO etter en slik type stil.... Og konkurransen er enda lang. Så jeg er bare glad for de 2 stemmene jeg fikk jeg! Takk skal dere ha! *klem*
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Vibeke sa...

Bra det ikke bare var meg som ikke fikk noe særlig med stemmer da ;)
En spennende og morsom konkurranse hvor man får utfordret seg selv litt:)

Likte Loen din veldig godt jeg:)

Renate Olsen sa...

Takk takk!! :)