torsdag 26. februar 2009 | By: Scrappegal

Skissekonkurranse - Uke 8

Her er mitt bidrag til skissekonkurransen for uke 8, på Scrapbook Express forumet. Det var en skisse med veldig mye luft, noe som ikke er heilt min smak. Så jeg prøvde å gjøre den om til min stil. Og det blei ikke særlig vellykket. Jeg er ikke spesielt fornøyd,men men.... :)

Først legger jeg ved selve skissen:
Skisse_uke_8
Uploaded with plasq's Skitch!


Og her er mitt bidrag.....
Verdifulle-minner - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Den ble utrolig flott!!!! :)
Du løste skissen på en super fin måte:)

Ewonne sa...

Åh, vilken vacker layout ♥♥

Solfrid sa...

Kjempeflott LO! Likte fargene du har brukt på denne.:D

Wenche sa...

Og det klarete du med glans