tirsdag 24. februar 2009 | By: Scrappegal

Scrapping The Music - Sang#3

Her er mitt nye bidrag til Scrapping The Music - på norsk. Denne gangen skulle vi ta et ord eller en strofe fra sangen "Dra Tilbake" av Erik og Kriss. Jeg valgte setningen: "Husker godt hvordan ting var før".
jeg har slitt med den i heeeeele dag! Og da samboer kom hjem, skulle jeg bare ha noen estetiske tips,også blei jeg anbefalt å sprite opp bakgrunnen litt.... Og så gjorde jeg,med maling..... Og ødela alt!!! Det var fælt det! Så da måtte jeg får hjelp til kriseløsning! Stakar mannen min som bare prøvde å hjelpe,også gikk det så enormt galt! Så enden på visa blei å bytte bakrunn. heldigvis kunne jeg få løs bakgrunnen selv om den var limt, og løfte hele "LO'en" over på en annen bakgrunn...... Men det var foferdelig følelse etter å ha strevd heeele dagen med en skikkelig utfordring med å få såå mange bilder ned på en og samme LO!!!

Men slik blei altså mitt bidrag:
Sang#3_resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommentarer:

Vibeke sa...

Den ble kjempeflott!!! Stilig oppsett!!:)
Takk for at du deltar:)

Ragna sa...

Skjønner godt at du ergret deg over at den røde bakgrunne gikk fløyten, men det ble fint sånn også.
Og så flink du var som fikk med alle bildene!! *klapper på skuldra*

Wenche sa...

Syns resultatet er kjempeflott. Ingenting som tyder på krisen underveis. Kule bilder

Renate Olsen sa...

Tusen takk,jenter!!! Det var godt å høre!!! For den scalloped bakgrunnen skulle opprinnelig være rød, da mottakeren er veldig glad i rødt! :)

gine sa...

super LO
masse herlige sommerbilder og flotte farger

Renate Olsen sa...

Menne,atte.... Ææææ.... Jeg føler fortsatt at bakgrunnen burde vært rød slik den var opprinnelig..... Så jeg vurderer jo sterkt å bytte den før jeg gir den vekk til mottaker........