søndag 15. februar 2009 | By: Scrappegal

Ære være Valentine Day!!!!

Så var det til min Valentines Day! :)

Vekkerklokka mi ringte kl.8.30. Øyvind pleier å sove til ca kl.13 på lørdager. Men igår våknet han av klokka mi, og sa: "God morgen, kjære. Kan jeg friste deg med en tallerken frokost?? Skal jeg også sette på frokost-tv til deg??" Jeg var allerede solgt! :) Så da jeg prøvde å våkne til frokost tv, kom han inn med en tallerken hjemmelaget pizza fra igår og en liten Valentines gave. OH MY GOD, så ovverrakset jeg blei!! Enda jeg er trøtt og ser forferdelig ut!! :)

IMG_5904
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5897
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5893
Uploaded with plasq's Skitch!


"Å herregud.... Det var en ny FOTOLINSE!!!! Du er jo ikke riktig skrudd sammen, vennen min! Jippi!!!" var min første reaksjon. Så jeg måtte åpne den og ta et bilde av stemningen han hadde skapt på morgenkvisten.
IMG_5907
Uploaded with plasq's Skitch!


Og linsa jeg fikk, var en fast 50 mm nærbilde-linse. Og fy svarten,så mye bedre portrettbildene blei med den istedenfor den vanlige linsa som følger med kamera.
IMG_5896 - edited
Uploaded with plasq's Skitch!


Og senere på ettermiddagen, hadde han vært på byen og handla inn litt til kvelden.
Og da han kom hjem, hadde han enda mer valentines gaver på lur. Han kom bort til meg med scrappe-malingsbordet, med den LEKRESTE blomsteroppsatsen jeg har sett i hele mitt liv!!!!! :D
IMG_5915 - edited
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5917 - edited resized
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5921 - edited
Uploaded with plasq's Skitch!


Pluss en skikkelig langstilket rose både til meg og min svigerinne som var på besøk.
IMG_5912
Uploaded with plasq's Skitch!


Men.... dette var jo ikke alt. Jeg kunne jo ikke skjønne at det skulle være mer...
Men,der tok jeg grundig feil. For da middagen han lagde til oss,var nesten ferdig, så måtte jeg og svigerinna mi gå på soverommet og se tv og skifte.... For da måtte han "stelle istand og dekke bordet" som han sa.
Og da vi kom inn igjen,kunne jeg ikke annet enn å måpe! "OIII.... OH MY GOD" var alt jeg klarte å få ut,så paff var jeg. Han hadde jo pynta den mest romantiske stua jeg har sett noen sinne. Massevis av stearinlys og rosesti på gulvet!!!
IMG_5982
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5970
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5971
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5978
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_5989
Uploaded with plasq's Skitch!


Her er middagen vi fikk:
IMG_5988
Uploaded with plasq's Skitch!


Og her er et bilde som prinsen for kvelden har tatt av meg, med den nye 50 mm nærbildelinsa jeg fikk i morgengave:
IMG_5995
Uploaded with plasq's Skitch!


Og her er prinsen,ansvarshavende for denne fantastiske dagen og kvelden. Han koser seg med sjokoladehjertene som han fikk i valentinesgave fra meg når han endelig kunne sette seg ned og slappe av:
IMG_6005
Uploaded with plasq's Skitch!


Da var jeg ferdig. Og har et minne for alltid om en heilt FANTASTISK Valentines Dag. Tuuuusen takk,min kjære!!! :D
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

Binna sa...

Sååååååååååååå koselig - for en herlig mann:)

Jeg feira dagen, og helga, alene med ungene, mens gubben var på rally......

Vibeke sa...

Sååå utrolig herlig!!! Omtenksom og flott mann du har!!!:)

Det kommer en ny sang hos STM på onsdag - og til den utfordringen synes jeg det passer perfekt å scrappe et bilde av mannen din!!;)


Ønsker deg en flott mandag videre:)

Renate Olsen sa...

TUUUSEN TAKK JENTER!!!!! Utroooolig koselig med slike fine kommentarer!!!! :)