lørdag 21. februar 2009 | By: Scrappegal

Lift-moro! :)

Scrapbook Express blei det satt igang en morro aktivitet om å lifte den neste som var på påmeldingslista under deg. Det var morro!!! :) Meld deg inn på forumet og sjekk ut tråden selv også: "Lift fra den ene til den andre"
Så da tok turen inn i galleriet til Nancy for min del og finne min favoritt som jeg skulle lifte. Og da kan jeg jo forklare hva det vil si å lifte, for de som ikke vet det. Meningen med å lifte en LO,vil da si at man skal etterligne originaleni både oppsett og detaljplassering.

Så da vil jeg først vise dere originalen til Nancy, med tilhørende link slik at dere selv også kan ta en tur inn i galleriet hennes og kikke på alt det lekre ho har laget! :)
Nancy sin "Sommer":
Sommer
Uploaded with plasq's Skitch!


Link til galleriet hennes finner du HER.

 


Så var det tilbake til mitt forsøk på en slags etterligning:
Hanne_30 - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Jeg ser nå i ettertid at den blei visst litt annerledes fra originalen likevel.....
Og originalen har et 12x12 ark bak det utkuttete mønsterarket. Det hadde ikke jeg plass til. Så den borden hun har lagt under die-cut mønsterarket, måtte jeg legge oppå.... Pluss at jeg har sett at båndet som jeg har lagt under bildet,er blitt skeivt. Litt kjipt,men... Sånn blei det! :) Det er en bestilling, så vi får bare håpe at mottakeren blir fornøyd..... :)

 


Jeg har hvert fall brukt:
MM - be inspired - Audrey Scallop Ledger
Bazzill - Canvas - Turkis
Bazzill - Smoothies - Tropical Breeze?
Creatice Imagination - Robin's Egg Letter
Crative Imagination - Robin's Egg Floral Wash
Tynt papir som minner om krepp-papir - Turkis
Bånd - Turkis (ser at det er blitt skevt og ikke rett)
Bånd - Ric Rac - White
Thickers - Smoothie - White
Thickers - Giggles - Pink
Ranger - Stickles - Silver
Petaloo - Blomster rosa
Prima - Bucket of Blooms - Hvite blomster
Prima - Belle Fleur - Turkise blomster
Prima - Hydrangea No5 - Tin-Can Pink
Bazzill - Bling Brads - In The Pink
Bazzill - Bling Brads - Diamond
Prima - Say it in crystals - Blingswirler
Hvit akrylmaling
Sandpapir
Panduro? - Bredt bånd - Hvit
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This