torsdag 26. februar 2009 | By: Scrappegal

Endring av bakgrunn....

Jeg prøvde å venne meg til den brune bakgrunnen,men klarte det bare ikke! Så jeg prøvde diverse løsninger..... Men da jeg trodde alt håp var ute, så fant jeg faktisk et rødt ark langt nede i ark-bunken min, helt prikk likt det opprinnelige utgangspunktet.... Så da måtte jeg bare endre det!!! :) Stakar mannen min,som hadde brukt nesten en time på å tegne av og klippe rundt den ødelagte bakgrunnen.... ;)
Så for å "sprite" opp bakgrunnen litt,slik han opprinnelig mente at jeg skulle gjøre, så tok jeg bare litt Fluid Chalk - Frost White rundt kantene....

Sang#3_rod - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!


Jeg følte at den rød bakgrunnen myyyye bedre fikk fram selve innholdet på LO'en og bildene! Så jeg er glad for at jeg gjorde det før jeg ga den vekk til ho som skulle kjøpe den. Spesielt siden det var bestillingsvare,så ville jeg jo at det skulle være best mulig,liksom.....
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This