lørdag 21. februar 2009 | By: Scrappegal

ÅD - Uke 8

Da var jeg ferdig med ukens oppgave til Årets DesignerScrapbook Express, litt før tiden til en forandring,hehe.... Hadde jo så mange kort som skulle lages til familien til igår,så da var det godt å få unna denne oppgaven så fort ideen og bildet kom til meg... :)

Oppgaven denne gangen var å bruke spesialpapir...
Jeg tenkte med en gang at wæææ,dette var jo vanskelig!!!! Men,allerede mens jeg satt og tenkte det, så kom ideen farende til meg. For et par dager tidligere hadde jeg sett gjennom noen allerede utprinta bilder, og kom på at jeg da også kom over det mest geniale bildet av venninna mi Anita, når hun ser bursdagskaka si... Og hvor bra det bildet er med tanke på hvor glad hun er i sjokoladekake.... :) Så da tenkte jeg jo også at som spesialpapir så måtte det jo da være perfekt å bruke bakepapir fra kjøkkenskuffen, da det liksom er noe som må til når man skal lage sjokoladekake...... :D
Og den perfekte tittelen da måtte jo bare bli: Coockie Monster (Selv om jeg i ettertid har kommet på at egentlig heter det jo Cookie Monster :) *flause*)
coockie-monster - resized_blogg
Uploaded with plasq's Skitch!
Som spesielpapir har jeg brukt både Bobleplast (som dog ikke er papir) og Bakepapir fra kjøkkenskuffen som jeg har malt med både Crackle Paint og vanlig hvit akrylmaling oppå. Så den strøss litt kan du si. For bakepapir var ikke det letteste til å ta til seg maling! Som pynt har jeg også brukt Gammel bokside, og Bølgepapp.

 


Utstyrsliste!
Ukjent underst - Men kanskje det er Basic Grey??
DCWV - Embossed Paper Stack - Friends
Bobleplast
Basic Grey - Sugared - Luscious
MM - {note} worthy - Audrey Pink Floral
Bakepapir fra kjøkkenskuffen
Tickets - rosa
Tyll - hvit
Gammel bokside
Bølgepapp
Pyntenåler x 6
Petaloo - Blomster - Både rosa og brune
Thickers - Chit Chat - Chestnut Puffy Stickers
Thickers - Daiquiri - Pink
Ranger - Crackle Paint - Worn Lipstick
Hvit akrylmaling
Bazzill - Bling - Brun
Basic Grey - Acid Washed - Pink Lady
Maya Road - Rubons - Tickets
Hyssing
Garn - Brunt
Petaloo - Blingpynt i den ene blomsten
7 Gypsies - Metallpynt litt rundt omkring
Kort og Godt - Metallpynt "made with love"
Kort og Godt - Metallpynt "nøkkel"
Stifter
Sort tusj til å skrive på bakepapiret

Da trooor jeg at jeg har huska det meste.... Er masse lag på lag med detaljer....
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This