onsdag 21. januar 2009 | By: Scrappegal

Skissekonk - uke 3

Også denne uken har jeg deltatt på skissekonkurransen til Scrapbook Express.

Og denne skissa var SYKt vanskelig!!! Jeg prøvde meg først på 12x12. Men jeg fikk det bare ikke til. jeg frustrerte vel og lenge før jeg gikk og la meg,superstressa,frustrert og sint over at ikke det gikk slik jeg ville!
Men dagen etter skøyv jeg alt vekk og begynte helt på nytt,med nye bilder og blanke ark. Og det resulterte i min aller,aller første LO i størrelsen 8x8. Så det er jo ikke verst. Det blei en enkel stil på det, men det måtte bli sånn da det var så vanskelig og strengt på å skulle følge skissen til punkt og prikke. Så her er resultatet mitt:
Cherish
Uploaded with plasq's Skitch!

Og her fikk jeg jo da anledningen til å benytte meg av et baby-album-kit fra Melissa Frances som jeg har hatt liggende ganske lenge. Og det var jo så utrolig søte og skjønne papirer å bruke. Så det var gøy å få sprettet hull på det!

Materiallisten jeg har brukt,er som følger:
Har revet og pusset på kanter og svertet med Colorbox Cats Eye - Pink Pastel

Så begge mønsterpapir + klistermerket "cherish" er fra Melissa Frances - kitet.
Bazzill - Dotted Swiss - Salt
Bazzill - Orange Peel - White
Mønstersaks
Rosa glitterpenn
Hvit sugar coated splittbinders
Muligens Kort og Godt - hvit blonde
Sheerbånd 22 mm - Rosa med hvitt babymønster
Ukjent/muligens fra Unik Hobby - Hvit "rikkrakk" bånd med lite tynt rosa tråd gjennom.... (usikker på navn)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This