tirsdag 27. januar 2009 | By: Scrappegal

Scrapping The Music - Sang#1

Her er mitt bidrag til utfordringen til å scrappe sang#1 av Jokke og Valentinerne. Oppgaven var da altså å scrappe enten tittelen, en strofe eller et ord fra sangen: "Her kommer vinteren".

Denne har jeg gledet meg lenge til å scrappe, etter jeg oppdaget den geniale bloggen: Scrapping The Music - På Norsk. Men,så fikk jeg ikke passende bilder før her om dagen. Da fikk jeg noen bilder av min bror og svigerinne da de var på hyttetur. Passa jo perfekt!!! :) Og etter hvert har jeg jo funnet flere bilder som hadde vært perfekte til å lage flere slike LO'er til samme sang og i samme vinterstil. Så det gleder jeg meg til å fortsette på!! :)

Så det er nok IKKE siste gang jeg deltar på denne utfordringsbloggen. For dette er et genialt tiltak!!!! :) Tusen takk til dere jenter som har satt igang denne bloggen! Utrolig gøy å være med på!!!!! :D

Sang#1
Uploaded with plasq's Skitch!


Og jeg må bare si at dette bildet gir desverre absolutt ikke nok rettferdighet til det virkelige resultatet. Jeg har brukt masse Perfect Pearls hjemmelaget glimmermist i blå. Til og med min samboer sa fra at han måtte bare si at han ELSKET den sprayen. At det blei en skikkelig stilig og vinterlig effekt med den blå glinsen.... :) Og det vises ikke ordentlig på bildet. Men det blir litt større hvis du trykker på bildet.

Utstyrsliste kommer nå, litt forsinket fordi det hastet å få levert innen fristen:
Basic Grey - Vanilla Bean
Ladybug and Friends - Wonderland - Snow Much Fun
Bazzill - Orange Peel - White
Daisy D's - Snowflakes Paisley
Little Yellow Bicycle - Snowflakes (med glitter)
Bazzill - Bling - Blue Eyes
Ukjent - hvit med turkise snøstjerner (restepapir jeg hadde liggende)
3ndy Papir - Vinter, merkelapper
Thickers - Chit Chat - Puffy Stickers White
Thickers - Smootie - Blue
Making Memories - Tiny Alpha Stickers
Prima - Say It In Crystals - Blingswirler
Perfect Pearls - Turquoise (blandet med vann til spray. Sprayet på alle papirlag)
KaiserCraft - RubOns Stitching
KaiserCraft - Wood Flourishes
Ranger Stickles - Waterfall
ColorBox - Ice Blue
ColorBox - Baby Blue
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Vibeke sa...

Du rakk fristen akkurat du:)

Kjempefin LO du har laget her:)

Takk for at du deltar hos oss i STM:)

Gine sa...

Masse herlige scrapperier i bloggen din
super flott løsning på scrapping the music oppgaven =)