torsdag 29. januar 2009 | By: Scrappegal

Oii.... en ny award!

Wow... Heilt ut av det blå, kom det en melding fra min nye scrappevenninne Binna, som jeg har sett og hilst på mange ganger på treff på HobbyHimmelen i Kristiansand. Men, jeg blei ikke ordentlig kjent med henne før hun plutselig dukka opp på et treff jeg var på, i Skien, hos Papir i Hjertet. Skikkelig tilfeldighet! :) Og da ho spurte om ho kunne sitte på med meg hjem til Kr.sand, så blei vi litt ordentlig kjent. Det var så utroolig koselig!! Måtte skryte av det til sambo når jeg kom hjem! :)

Men, tilbake til meldingen ho sendte meg... Det var en award. Oii..... så glad jeg blei! det er blitt min andre i rekken på under en uke. Jeg er så rørt!!!!! Tuuuusen takk,vennen!!!! :)

award binna
Uploaded with plasq's Skitch!


Kravene var visst at jeg skulle skrive 5 ting som jeg er avhengig av:
1. Pc og internett - Jeg er bare NØDT til å få sjekka mail,forum og scrappeblogger. Jeg klarer meg ikke uten. Jeg har alltid kjefta på sambo for at han er så avhengig. Men,nå kan jeg jo ikke si noe, for nå er jeg skikkelig avhengig selv også! Kanskje derfor vi aldri kommer oss på hytta lengre..... ;) hehehehehe

2. Scrappesakene mine - Jeg klarer ikke å gå en eneste dag uten å enten lage noe, eller tenke på å lage noe. Så jeg bare MÅÅ ha sakene mine tilgjengelige slik at jeg kan ta fatt på det med en gang jeg får en ide, slik jeg gjorde igår kl.23.30, hehe.... Elendig at ideene alltid skal komme på nettene.... :P

3. Samboerns kredittkort - Det hadde jeg hvert fall IKKE klart meg uten!!! haha! Nå som jeg går hjemme og tjener litt mindre penger, går alle mine penger til regninger. Så da går vi videre til hans for å handle scrappeutstyr! Han er en engel!!!! :) Med alle de nye scrappesakene jeg finner på nettbutikkene rundt forbi, så har jeg alltid lange handlelister som ligger og venter på meg..... ;) Jeg er et vrak når det gjelder scrappeshopping!!!!!! :D

4. Inspirasjon og deadlines - Jeg henter sykt masse inspirasjon hver dag, på internett og blogger. Og konkurransesider. Jeg er med på en del konkurranser. De får meg til å tenke nytt og annerledes, og gir meg utfordringer som får meg til å utvikle meg. Også hjelper det å ha litt deadlines å måtte rekke for å få det gjort! :)

5. Samboeren - Jeg hadde ALDRI kommet dit jeg er, uten ham! Han har hjulpet meg, og støttet meg hele veien. Han hjelper meg når deadlines er 3 minutter unna, og scanneren ikke er venn med meg. Da hjelper han meg når jeg mister tålmodigheten. Og han hjelper meg med nytt utstyr og finne diverse løsninger og programvarer på nettet, og det er han som har laget denne bloggen min. Jeg elsker deg, kjære!!! :)

Også skal jeg visst gi denne videre til 5 nye personer:
Anita - For alle de gode ideene og inspirasjonen du har gitt meg i det siste, via bloggen din!

Nabon - For den kuuule headeren i bloggen din, og de heilt FANTASTISK lekre scrappeverkene dine!!!! Jeg er så imponert over deg,og så inspirert!

Lisbeth - Du har inspirert meg MANGE ganger!!! Du lager så mye nyyydelig og lekkert. Og de kunstverkene du har laget i vintage og gammeldags, er helt RÅTT!!!!! Fantastisk inspirerende!!!!

Ingvild - WOW,for en blogg!!!!!! Denne oppdaget jeg ikke før for 2 dager siden, da jeg fant en utfordring om å lifte deg på Scrapbook Express. Og jeg blei fullstendig stum! Så ufattelig mye lekkert, som er komplett umulig å kopiere!!!! Du er en gudinne innen scrapping!!!!! :D

Gine - Jeg er blitt heilt forelska i dine scrapperier!!! :) Og jeg har blitt det samme i musikken du har på bloggen din. Igår spilte jeg musikken fra bloggen din rett på anlegget i hele huset her og koste meg med scrappebordet! Og du gir meg så mye koselige kommentarer i galleriet mitt på Scrapbook Express. Tusen takk!!! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

Gine sa...

Tusen tusen takk snille deg
Lover og gi denne videre om ikke alt for lenge

klemmer

Hilde sa...

Hei!
Bare innom og legger igjen spor. Velkommen i scrappe-blogge-verdenen, digger det du lager. Du er flink!

Anita Hagen sa...

Tusen hjertelig takk for denne hyggelige utmerkelsen. Det setter jeg utrolig pris på.

Jeg er helt håpløs til å følge opp disse, men du skal i alle fall vite at de treffer meg i hjertet, uansett :-)

Ha en fin dag videre og en riktig god og kreativ weekend!

Klem fra Anita