tirsdag 6. januar 2009 | By: Scrappegal

Min kjære scrapper for første gang!! :D

Min kjære Øyvind fant ut at han skulle hjelpe meg å komme i mål med boksen jeg skulle lage til hans mor da jeg begynte å bli irritert fordi jeg ikke fikk det til og blei stressa for tidsnøden!!! Så da kunne jeg lage et julekort samtidig som han klippa og limte sammen gaveboksen som skulle tilpasses målene etter en blomsterplante jeg hadde kjøpt! Jeg blei mektig imponert!!!!! :) Så jeg MÅTTE jo bare ta bilde av ham!!!! :)

IMG_3793
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_3794
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_3795
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_3796
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_3797
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_3798
Uploaded with plasq's Skitch!


Er han ikke flink,vel??? ;) Datageeken tar sine kreatve evner ut i praksis.... :)
Love you baby!!!!! *smask*
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 kommentarer:

André sa...

Må da være slitsomt å bygge mens man står oppreist?
Og samtidig: hehe :p

Renate Olsen sa...

Hehehe... Ja,ikke sant.... Er jo TO ting på en gang det..... :) HAHA! :P

Anita sa...

Næmmin, hellandussen, så søt og konsentrert da ;)