tirsdag 27. januar 2009 | By: Scrappegal

Hastverksarbeid lønnes ikke....

Jeg har alltid hørt at hastverksarbeid ikke lønner seg. Og det stemmer. Her kommer det to LO'er som jeg ikke er helt fornøyd med. Men de telles nå hvert fall i rekken mot årets mål som er 100 LO'er....

Her først er en LO som ikke hører til noen konkurranse. Jeg hadde lyst å lage noe gøy med et av de mange geniale bildene til Andrè (kollega til min samboer). Han er så syyykt flink til å ta bilder, og jeg er helt misunnelig for hva han klarer å gjøre med et fotoapparat. Jeg vil anbefale alle til å ta en titt innom bloggen hans. Akkurat på dette bildet, sitter han modell,men...
Men jeg blei ikke kjempefornøyd med resultatet av å skulle lage en røff LO. Så dette må jeg nok gjøre flere ganger helt til jeg blir fornøyd. Men her er hvert fall resultatet denne gangen. Og som dere ser, så satte bokstavene seg fast øverst i hjørnet på bildet, så det er blitt noen stygge flekker igjen. Bedre lykke neste gang, sier jeg bare ;)
Tanker_resized
Uploaded with plasq's Skitch!


Dette andre bildet var ment til å være mitt bidrag til Skissekonk - uke 4Scrapbook Express. Men jeg hadde sykt dårlig tid, og det blei veldig tidsnød på slutten. Og bidraget mitt kom akkurat for seint fordi scanneren ikke spilte på mitt lag. Og denne skissen syns jeg var utroolig vanskelig. Jeg hadde den i hodet veldig lenge, men fikk den aldri til å stemme. Men jeg fikk hvert fall vridd hjernen min noe ekstra for en skikkelig utfordring. Og utfordringer er jo bra! :)
Skisse_uke4
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommentarer:

Et Takras til besvær sa...

Scrappet Takras...

Trykk her for å lese mer av “”
......

Wenche sa...

Så flotte LOer. Jeg syns ikke et lite uhell skal ødelegge for denne superflotte LOen. Det en fortsatt langt over middels

Renate Olsen sa...

Tusen takk,Wenche!!!! Det var veldig koselig å høre!!!! :)

Takras sa...

Scrappet Takras...

Scrappet av Scrappegal

Med andre ord, jeg er en lærevillig og scrappegal sørlending!
- Renate

For første gang har et av bildene mine faktisk blitt brukt til noe. Jeg er skikkelig treig med å få ut fingeren til å gjøre noe selv med de, og nå h......