mandag 26. januar 2009 | By: Scrappegal

Award!

Award
Uploaded with plasq's Skitch!


Hege har delt ut en award. Og mente at jeg burde ta den videre til min blogg. Og jeg sier jo tusen takk for det! *klem*

Kravet er visst at jeg skal gi den videre til 6 andre. Så da får jeg jo gjøre det! :)
Da gir jeg den videre til:

* Anne Bodil - Jeg digger skissene dine, og stilen som du scrapper i! Faller meg veldig godt i smak! :)

* HegeAL - Jeg digger stilen din, og du er nok den største inspirasjonen min til å få såå dilla på Bling som det jeg har! :)

* Linda - Min aller største inspirasjon nå om dagen! Det var veldig stort for meg å møte deg og bli litt bedre kjent med deg i Skien. Jeg forguder deg! Jeg digger stilen din, og hva du klarer å trylle fram av mesterverk hver eneste gang! Det er en enorm inspirasjon å se gjennom dine kunstverk, og bare føle på åssen ideene kommer krypende! Tusen takk!! :)

* Vibeke - Jeg elsker stilen din, og pyntingen din,og alt! Jeg blir så inspirert og beundrer meg hver gang over hva du klarer å trylle fram!!

* Silvia - Fordi jeg elsker den duse, sarte og romatiske stilen din!! Alt det lekre du klarer å få til! Du er en inspirasjonskilde! :)

* Og til slutt Stempelgal - Fordi du var den som fikk meg hekta på scrapping for alvor! Etter et kurs med deg, så var jeg hekta. Og bestemte meg der og da for å gjøre alvor av denne hobbyen. jeg hadde ikke holdt på mer enn 2 mnd, og bestemte meg for å suge til meg ALT jeg kunne makte av inspirasjon og lærdom!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

anne bodil sa...

Tusen takk for warden, kjempegøy å høre at du liker skissene mine. :)

silvia sa...

TUUUSEN takk for award!!!! Den setter jeg stor pris på!
klem fra meg!