søndag 21. desember 2008 | By: Scrappegal

Svigerfar har hatt bursdag

Her er et gammelt kort jeg lagde i oktober, da svigerfar hadde bursdag. men jeg fikk ikke levert det før idag...

Bladløvene har jeg stempålet med Magnolia,både på selve kortet og på grønt papir. Og deretter klippet ut på den grønne papiret og limt over originalstemplingen på kortet. Litt stilig effekt syntes jeg.
Også litt glitterlim på blomsten nede i høyre hjørne. Soppene er også magnoliastempel som jeg har malt og klippet ut og limt utenpå gress fra QK. Litt misfornøyd med plasseringen av tittelen,men. Bokstavene var litt større enn planlagt... ;) Men det er hvert fall QK.

Svigerfar#1
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Hilde aka Stempelgal sa...

Heisann! og takk for kommentar i bloggen min!
Jeg har brukt en stor punch fra Marvy til å stanse ut snøfnuggene.. Elsker den!

God jul til deg!

Salte sa...

Hei Renate

Takk for en hyggelig helg. Veldig koselig å treffe deg. Håper du sender meg noen bilder :)

Sees snart igjen!

Salte