søndag 30. november 2008 | By: Scrappegal

Ny gavepose

Etter jeg hadde laga den første gaveposen, fant jeg ut at jeg kunne jo lage en til mormor også. Men denne gangen en som var litt dypere,slik at jeg fikk plass til to gaver i dybden. Så da hjalp samboeren min meg med å tenke ut åssen jeg enklest skulle gjøre det. Takk,kjære!! Så nå kan jeg jo lage min egen mal på denne planen! *stolt*
Også må jeg jo bare si at i begge posene,så har jeg laget en liten plate av tjukk eskepapp som jeg har kledd med mønsterpapir og lagt i bunnen for å forsterke motstanden så ikke innholdet forsvinner gjennom... :)

Gavepose_mormor#2
Uploaded with plasq's Skitch!
Her har jeg brukt mønsterpapir fra Scrappers Choice sin juleserie, snøfnugg med glitter fra MF, et snøfnugg fra All Dressed Up, og brads (snøfnugg + nisselue). Stempelet er fra Ladybug and friends og embosset med brunt sjokoladepulver! :)

Gavepose_mormor#1
Uploaded with plasq's Skitch!
Her har jeg brukt noen restebiter jeg hadde igjen fra Papirdesign sin "isblå". Det sammensatte snøfnugget er fra MM sin juleserie "Falala". Også har jeg pynta på det med rødt glitterlim. Bokstavene er fra American Crafts - Thickers - Sprinkles Chipboard med glitter.

Gavepose_mormor#4
Uploaded with plasq's Skitch!
Her har jeg også brukt sånn bånd som jeg ikke vet hva heter. Og halve perler fra KaiseCraft. Stempelet er fra Ladybug and Friends, og malt med H2O maling. Billetten er hjemmelaget på pc.

Gavepose_mormor#3
Uploaded with plasq's Skitch!
Her har jeg også brukt rester fra Papirdesign sin juleserie. Denne gangen "snøstorm" tror jeg den heter. Sølvhjertet er fra Heidi Swapp, og det røde filthjertet er fra Jenni Bowlin. Juletreet og snøfnugget er ferdiglaga embellishment-klistremerke som jeg ikke husker hvor kommer fra.
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

Sharon (notimetostamp) sa...

Hi! I've scanned your entire first page and you have so many beautiful projects! I especially love all these bags/packages - just lovely!!! Thanks so much for sharing your work!!!