søndag 30. november 2008 | By: Scrappegal

Min aller første gavepose!

Jeg har for aller første gang prøvd meg på å lage et "altered project"!
Vi skulle til mamma på ribbemiddag igår. Så da tenkte jeg at jeg hadde lyst å finne på en liten sak, bare for å vise henne hvor glad jeg er i henne. Så da blei det en gavepose!! Og det var jo ikke vanskelig engang! Var relativt enkelt,og ganske gøy!! :) Det vanskeligste var vel egentlig å finne ut hva jeg skulle ha oppi den!

SNC10494
Uploaded with plasq's Skitch!
Det endte med at jeg fylte den med en pose Julete som jeg pakka inn i cellofan, og en liten boks kalkunkrydder.
Mamma elsker alt som er grønt,helst mintgrønt. Så da fikk jeg brukt dette bakgrunnspapiret som jeg har hatt liggende i evigheter. Klippet det med mønstersaks. Også har jeg klippet ut en "tag" fra et av arkene til Notabene. Hjertet med glitter fra Melissa Frances,swirl og halve perler fra KaiserCraft. Og swirlen har jeg dekket med grønt glitterlim. Utrolig kul effekt på akkurat de tre-swirlene! :) Den hvite blomsten er fra Prima og dekket med hjemmelaget skimmer mist av Perfect Pearls!

Gavepose_mamma#2
Uploaded with plasq's Skitch!


Her fikk jeg brukt litt mintgrønt bånd som jeg ikke vet hva heter. Men det er så fint!! Både det og stjernene er kjøpt på den lokale scrappebutikken HobbyHimmelen. Stjernene er også et "bånd" fra en rull som jeg fikk kjøpt per meter. Bokstavene er American Crafts sine Thickers av serien Jewlery Box.

Gavepose_mamma#3
Uploaded with plasq's Skitch!
Her har jeg brukt mønsterpapir og "utklippstag" fra 3ndy Design sin juleserie. Stempelet "verdens beste mamma" er fra Kort og Godt, og er embosset med bronsepulver. Alle bokstavene er her også fra American Crafts sine Thickers. De grønne er fra serien Sprinkles Chipboard med glitter, og de kremfargete er fra Cream Soda serien.

Gavepose_mamma#4
Uploaded with plasq's Skitch!
Her har jeg brukt samme materialer som på den andre kortsiden. Men med stjerner fra All Dressed Up,tror jeg... :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This