mandag 17. november 2008 | By: Scrappegal

Hjemme igjen i kulda....

Da var vi hjemme igjen fra deilige Egypt!!! Det var nyyydelig der, og vi hadde funnet et av de fineste hotellene i hele byen!!! Og jeg har fått tatt over 2000 bilder med det nye kameraet mitt som jeg fikk til bursdagen for nettopp dette formålet! Så de må alle sorteres,og ryddes i.....

Men,nå har jeg hvert fall kommet godt igang med bryllupsinvitasjoner til min brors bryllup 23.mai,og også såvidt begynt med julekortene (les; i natt!). Kjenner at jeg ikke har scrappet på en stund,så det blir jo skikkelig enkle oppsett... Kunne trengt et skikkelig juleverksted sammen med noen inspirasjonssjeler.... hehe.... ;) Noen der ute som melder seg,så er det bare å si fra! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommentarer:

Eli sa...

Hvis du ikke har fått vite hvor du finner oppskrif, mønster på poser eller paperbag kan du sjekke på you tube og splitcoaststampers.com

Milli sa...

Hei!
Du lurte på om det finnes noen oppskrift på hvordan vi bretter posene. Om du tar turen innom bloggen min, har jeg linket til hvordan jeg lagde posen.

Klem
Camilla

Eli sa...

På you tube søker jeg på paperbag, papercraft, bag in box etc. Splitcoaststampers.com går jeg inn på Resources og derfra leter jeg litt nedover på venstreside for å finne noe jeg vil lage.

Lena Katrine Øien sa...

Hei!

Tok litt tid, før jeg klarte å romstere fram oppi hodet mitt, hva du siktet til ang oppskrift og WOJ...
Men hvis det er sekken du sikter til, kan du finne 'malen' jeg tok utgangspunkt i her!
Det med 'te og kanel' er bare pynten jeg har brukt på sekken (og jeg har fyllt sekken med teposer), og er inspirert fra dette innlegget hos WOJ månedens prosjekt for oktober!

Håper dette var nogenlunde det du var ute etter å vite!

Klem fra Lena Katrine

Anne Kristine sa...

Hei :o)
Så ikke ditt spørsmål før nå jeg...str. på pakkelappen er 14,5 x 9,5 cm...litt stor pakkelapp men koselig å gi bort slike till venner og familie.
Det så jo bare helt herlig ut det hotellet dere hadde i Egypt. Vi har vært mange ganger i Sharm El Sheikh og stortrives der :o)
Ønkser deg en god søndag :o)

Mirabyll sa...

Hej! Tack för besöket i bloggen! För att göra fler rader i en biljett så infogar du en ny textruta. Tryck på knappen i Word med det lilla A:et i och dra ut rutan så att den blir så stor du vill ha den. Sedan är det bara att skriva den text du vill ha! Det finns en guide till detta i bloggen om du vill veta mer: http://mirabyll.blogspot.com/2008/09/om-man-inte-frgar-fr-man-inget-veta.html
Ha det gott! // Mirabyll