mandag 24. november 2008 | By: Scrappegal

Hei igjen alle sammen...

Ja,da var hverdagen kommet tilbake.....

Som jeg nevnte sist, er jeg kommet i gang med både bryllupsinvitasjoner og julekort. Men fant fort ut da jeg begynte på julekortene at det er altfor lenge siden jeg har laga kort, så jeg følte meg skikkelig ute å kjøre. Følte jeg hadde glemt alt og begynte på scratch igjen. Følte at jeg ikke fikk det til lengre.... Så derfor legger jeg nå idag bare ut de to beste til nå. Håper det kommer seg når jeg får laget opp noen. Ser det har bedret seg fra det første julekortet jeg lagde hvert fall...

Beklager hvis det går lang tid mellom hver blogpost da det kun er de to prosjektene jeg kommer til å holde på med fram til jul. Jeg har så utrolig lyst å utvikle meg og lære noen nye ting. Men tiden strekker ikke til noe mer enn disse to prosjektene frykter jeg. Men så fort jeg blir ferdig med invitasjonene, så kan jeg begynne å tenke på andre ting igjen. Men jeg legger dem ikke ut før de er blitt sendt ut...
I tillegg har jeg også fått to nye bestillinger på kort i desember, og det liker jeg!! :) Jeg bir så glad når noen har lyst at jeg skal lage kortene som de skal gi bort. Det er tillitserklæring det!! :) Pluss at samboeren min har spesialbestilt både julekort og pakkelapper til sin familie. Det er jo stas! Jeg tror det betyr at han liker det jeg holder på med,og kanskje er litt stolt av meg når jeg får det til... :) Jeg viser ham jo alt jeg lager, både underveis og ferdig resultat. Og han ser jo hvor fornøyd jeg blir når jeg føler at jeg får det til.

Men jeg leser veldig mye i andres blogger, og finner masse gøyal inspirasjon!! Så takk til dere alle som lager så mye fint. Håper at jeg en gang klarer å utvikle meg like mye som dere... :)

04.12.08 -- SOLGT! :D
Julekort_elg1Uploaded with plasq's Skitch!

Dette kortet jobba jeg leeenge med å få til. Jeg er en skikkelig fan av skisser. Men de blir jo aldri lik skissen i det hele tatt... :) Hehe,men det er en skikkelig god måte å få tankene og ideene igang... :) Også er det jo spennede å se hva det blir til slutt. Her fikk jeg prøvd en ny maling jeg har kjøpt, en slags "snømaling", som jeg har laga snø med på istappene. Det var litt kul effekt,syns jeg. Malingen heter Aleene's True Snow. Utrolig kult produkt må jeg si! :) Det skal jeg absolutt leke meg mer med!

04.12.08 -- SOLGT! :D
JulekortUploaded with plasq's Skitch!

Dette kortet vet jeg ikke helt hva jeg skal si om. Det blei til på et treff på den lokale scrappebutikken HobbyHimmelen. Jeg ville lage noe med de store røde bokstavene. Og det syns jeg jo at jeg fikk til..

Og idag fant jeg noen sider og en blogg til min kjære Craft Robo. Gjett om jeg blei i hundre! Kanskje jeg nå kan bruke den enda mer, og mer effektivt!! Jeg håper at jeg også etter hvert kan finne sånne maler som jeg kan kutte ut og brette litt bokser, melkekartonger og andre gøye prosjekter. Så hvis noen har noen tips, så kom gjerne med de...! :)

Ellers må jeg nok ta natta nå, selv om jeg føler at klokka bare er 22. Urettferdig åssen scrappe-ånda alltid kommer midt på natta! Men jeg setter stor pris på kommentarer og tips til hvordan jeg kan utvikle meg til det bedre! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Sianba sa...

Så flotte julekort du har laget! Jeg likte spesielt godt den elgen! *LOL*
Det ligger en oppskrift på gavepose på den ene bloggen min: http://sianbas-tutorials.blogspot.com/
Håper du får en flott uke :-)

Mirabyll sa...

Hej igen! Jo, jag tryckte Infoga => Symbol i Word och där finns hjärtat! Du behöver bara ha (normal text) som typsnitt. Hoppas det fungerar! Hör av dig igen annars! //Mirabyll

Kronborg sa...

Hei! Jeg synes julekortene dine blir kjempefine. Det nederste med de store bokstavene ble utrolig stilig. Vi prates! :)

Anne Karin sa...

Åj for et kult kort! Den elgen var veldig fin! Har jo sett den før, men aldri i bruk! Veldig fint med de rennenste istappene eller hva jeg skal si...

Renate Olsen sa...

Heey,begge disse julekortene fikk jeg solgt idag!! :)