mandag 27. oktober 2008 | By: Scrappegal

Oktobertreff i Ski

Da jeg fikk det siste Ett Trykk bladet i posten, oppdaget jeg en annonse om treff/kurs i Ski. Jeg tenkte at det hadde vært så gøy å være med på! Spurte noen venninner om å være med,men ingen kunne. Sendte mail til arrangøren for å se om det var flere sørlendinger som deltok. Det visste de ikke, men det var egentlig fullt, men at jeg kunne sette meg på venteliste. I et spontant usikkert øyeblikk, svarte jeg ja i en mail tilbake. Hjelp,hva har jeg begitt meg ut på,tenkte jeg....!
Men,jeg er utrolig glad for at jeg turde ta sjansen!! :D Jeg lærte utrolig masse, fikk masse inspirasjon og motivasjon, og traff masse hyggelige damer og forhåpentligvis litt nye bekjentskaper til treff i Kr.sand også etter hvert!!! :D
Også fikk jeg jo produsert litt da.... :)

Dette første julekortet laget jeg hjemme før jeg reiste, da vi fikk noen konkurranseskisser tilsendt på mail noen dager før avreise......
Julekort#1
Uploaded with plasq's Skitch!


04.12.08 -- Dette kortet blei idag SOLGT :D

julekort-2-20081022-223215.png
Uploaded with plasq's Skitch!

Da jeg kom fram, hadde vi Bli-Kjent kveld, der jeg fikk begynt på den andre skissekonkurransen jeg ikke rakk før jeg dro hjemmefra pga hastverk til Kort-o-mania og Scrappekrigen på www.scrapping.no:
(og ja,jeg vet at det ligger en ekstra forvillet "t" på hodet. Beklager dette! :) )
2008_10_04 -- Oktobertreff_Grillmesteren_merged
Uploaded with plasq's Skitch!

Da jeg var ferdig med den, var det å gå gjennom den eeeeevige lange lista vi hadde fått utlevert med utfordringer ved ankomst, og se om det var noen der som frista.... og om jeg hadde bilde til det.....
Jeg fant 1 som passa. Men,for det første var det et mareritt å finne ark som passa både til bildet,og til oppgavekriteriene..... Og da jeg fant det,så var det jo umulig å få det til å passe slik at jeg blei fornøyd. jeg hadde ingen skisse og ingen plan..... Så jeg la det vekk og tok natta, og kom tilbake dagen etterpå, etter litt søvn. Da klaffet det bedre, og dette blei resultatet....
2008_10_05 -- Oktobertreff_Bamsehuset_merged
Uploaded with plasq's Skitch!

Så var det kurs-tid. Først Vintage-kurs med Gudrun fra 3ndy Papir. Superdyktig! :) Utfordringen her var at vi ikke fikk lov til å bruke stempelputa til å sverte med. Vi skulle få vintage-stil uten den. Også skulle vi lage litt hjemmelaget, vintage-aktiv pynt med basis i knapper og blonder.... :)
2008_10_06 -- Oktobertreff_Vintage_merged
Uploaded with plasq's Skitch!

Det neste kurset var "det er ikke gull alt som glimrer" eller noe i den duren med Lene, den andre halvdelen av 3ndy papir. Testing av nye og spennende materialer og virkemidler. Metallic Rubons, Glimmer Mist og hjemmelaget skimmer-mist ved hjelp av vann og Perfect Pearls pulver. Maling og gris... Kjempegøy!
2008_10_07 -- Oktobertreff_Renate_merged
Uploaded with plasq's Skitch!


Ikea_resized
Uploaded with plasq's Skitch!


I tillegg var jeg også på et Julebok-kurs, men den er ikke helt ferdig enda pga den måtte gjøres helt ferdig hjemme.
Kom gjerne med tilbakemeldinger og feedback på arbeidene mine,dersom du har lyst! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This