søndag 5. oktober 2008 | By: Scrappegal

Jippi!! Fått bursdagsgave!!!!! :)

Jeg har bursdag på onsdag, men fikk beskjed av samboer at jeg måtte nesten få gaven idag (i familieselskapet til min bror som fylte 30). Og begrunnelsen for det var at jeg måtte bruke gaven min på mandag. Så da passet det jo ikke hvis jeg skulle få den på onsdag. Og han håpte at jeg ville leke mase med gaven min framover... :) Jeg skjønte jo ikkeno!!! hehe....

Så da vi var i familieselskap idag, så holdt han en liten "tale" for familien om hvorfor jeg måtte få gaven idag, og at den hang sammen emd turen vi har bestilt til Egypt. Så da jeg åpnet pakken,veldig spent,så skreik jeg til av full overraskelse! Jeg lurte på om han var heilt gal,hehe.... For det som skjulte seg inni den første pakken, var jo et speilreflekskamera!!! :D Et Canon EOS 450D. Jeg blei jo heilt i hundre, skikkelig ellevil og svett fordi jeg blei så overraska!!! Og etterpå kom det en ny pakke med minnekort og usb kortleser til mac'en min, og en pakke med veske til kameraet (med begrunnelse at jeg kunne trenge når jeg skulle ned til sanda i Egypt...) :) Og til slutt kom begrunnelsen på den mandagen... :) Det var at han hadde tatt seg friheten av å melde meg på fotograferingskurs, så jeg skulle lære kameraet mitt ordentlig, slik at jeg kunne ta skikkelig bra scrappebilder! :) Så nå gledet han seg til å se meg ta masse bra bilder framover! :) Og at jeg nå måtte ønske meg egnete linser for scrappebilder og detalgbilder! Dette er er så gøy!!!! :)

Så her har jeg tatt et bilde av kameraet med en gang jeg kom hjem ikveld!
IMG_4929
Uploaded with plasq's Skitch!


IMG_4931
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 kommentarer:

André sa...

Grattis med dagen på etterskudd :)

Jeg klarte nesten ikke lese teksten for bare smileys :p Håper å se gode bilder fra deg, gjerne på Flickr, for der har de RSS per bilde ;)