lørdag 9. august 2008 | By: Scrappegal

Scrappedilla igjen + LO

Hei alle der ute!

Nå er det utroolig lenge siden jeg har skrevet noe her inne. Jeg har hatt noen måneder der jeg ikke har klart å scrappe nesten noen ting i sommer. Jeg har hatt mine personlige problemer som har først til scrappetørke. Men her for ca en mnd siden klarte jeg å finne litt dilla for å shoppe scrappeting igjen med det første... Det var hvert fall en begynnelse,og det føltes godt!

Etter hvert kom det også snikenede en lyst til å scrappe,samtidig som at jeg begynte å få litt tidspress på meg med tanke på at jeg skal lage en hel haug med invitasjoner til min lillebrors bryllup. Så all ære til min samboer som til slutt klarte å motivere meg til å komme igang litt igjen. I tillegg tok jeg med meg litt utstyr til oslo en tur hos en venninne,og satt å fomla litt mens ho var på jobb. Så da fikk jeg laga et lite utkast til en invitasjon ut fra en allerede tegnet skisse. Men det blei jeg ikke fornøyd med! Så da fant jeg fram et bilde og klarte istsdenfor å scrappe en LO igjen. Det føltes godt å endelig ha klart det igjen! Det ga tilbake litt skaperlyst. Så da jeg kom hjem til kr.sand og resten av utstyret mitt og et nytt eksemplar av bladet Ett Trykk,så prøvde jeg meg på et lite criss cross kort med invitasjon i tankene. Og kom etter hvert også over noen glitterbokstaver fra Melissa Frances som jeg tilfeldigvis fant i en bryllupspakke jeg kjøpte her for lenge siden. Det passa jo perfekt! Så da min kommende svigerinne så dette kortet, var hun megafornøyd og trengte ikk eflere forslag. Ho ville gå for dette! Så det var en god følelse for meg,allerede første gangen jeg lager et slikt kort! Dette vil jeg legge ut etter at det er sendt ut til alle gjestene! :)

Tilbake til tema LO.
Jeg vet at jeg ikke har lagt ut noen LO'er her på denne siden. Men jeg har faktisk fått litt dilla på å lage dem! Så nå vil jeg prøve å legge ut noen av dem jeg har laget. Noen av dem har også vært med i konkurranser på www.scrapping.no. Men desverre ikke nådd så langt opp da jeg ikke er dreven nok i gamet... Så jeg håper at det vil komme seg med tid og stunder.... ;) Men det er så mange flinke og erfarne jenter der ute å konkurrere mot... :)

Så her begynner jeg med den aller første LO'en jeg noen gang har laget... :
30x30-album-stiched Uploaded with plasq's Skitch!

Denne LO'en laget jeg da jeg var så heldig å bli spurt med på kurs av snille Jane. Takk,vennen! Så da er det bare å øve, øve og øve! :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This