fredag 22. august 2008 | By: Scrappegal

Scrappedøgn!!

Jippi!
Sist helg var det scrappedøgn på HobbyHimmelen i Kr.sand. Det var så utrolig kjekt. Kjempemange flinke damer samlet sammen i kjelleren til masse kreativitet! Jeg har aldri vært så kreativ på en og samme dag noen gang før!!!! :)
Jeg fikk laga ferdig et kort jeg hadde begynt på, 4 enkle LO og 1 dobbel for første gang. Og jeg hadde masse mer ideer i hodet da jeg gikk derfra,men jeg hadde bare ikke mer overskudd til å få de ned på papiret. Jeg har ikke scannet de enda,så jeg får ikke lagt de ut riktig enda.
Men jeg kan legge ut kortet som jeg laga,for det har jeg heldigvis scannet.... :)
Konvoluttkort_1
Uploaded with plasq's Skitch!

Dette kortet er kneppet med en magnet-mekanisme... :) Artig å prøve noe nytt....

Konvoluttkort_2
Uploaded with plasq's Skitch!


Konvoluttkort_3
Uploaded with plasq's Skitch!

Dette er laget med mitt nye alfabet fra QK, Nutmeg.
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Silvia sa...

Hei! Kjempeflott kort du har lagd!!! :)
Jeg har vel egentlig ikke gjort noe spesielt for bloggen min. Har bare lagt ut bilder. :-)
Jeg begynte å blogge på gøy- for min egen del. (Ble litt gøyere å lage kort når jeg hadde noe å lage dem til liksom...)

Fikk du forresten tak i window-punchen? Jeg kjøpte min av scrappetove på scrapping.no!

Ha en fin dag! :)

Silvia

bibbi sa...

Hei hei :) Tusen takk for besøk i bloggen min! Kan dessverre ikke gi deg noe sneak peak på julekortene, for jeg skal sende de inn til et blad - antagelig kommer de ikke på bloggen min før julen er over *lol* Men skal snart i gang med julekort til eget bruk, og de kan jeg legge på bloggen :)
Ha en fin dag!
Johanna