mandag 5. mai 2008 | By: Scrappegal

Lenge siden...

Hei alle sammen :)

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe her. Så det er vel på tide å oppdatere litt nå. det har jo skjedd litt siden sist. Jeg har fått min kjære Craft Robo. Ikke fått brukt den kjempemasse enda. Men litt har jeg jo fått prøvd den. Samboeren skal prøve å lære meg Photoshop Illustrator. Også er det jo ingen bruksanvisning på hvordan bruke maskinen til vårt bruk. Så her er det prøving og feiling. men her forleden dag fant jeg et forum som hadde en egen tråd ang maskinen,på norsk, og det var jo GULL! :)

Ellers har jeg også deltatt på et nytt kurs fra Neeta, og laget konfirmasjonskort. Også kom svigermor på besøk nå i helga, og likte de så godt at ho ville bestille noe lignende! Jippi,min første seriøse bestilling! :)
Her er kortene fra nettkurset:
Konfirmasjon_gutt#1
Uploaded with plasq's Skitch!Konfirmasjon_gutt#2
Uploaded with plasq's Skitch!Konfirmasjon_jente#1
Uploaded with plasq's Skitch!Konfirmasjon_jente#2
Uploaded with plasq's Skitch!I tillegg har jeg også deltatt i min aller første konkurranse på Scrapping.no. Men det gikk ikke så veldig bra. Men,her er kortet:
Bryllup#1
Uploaded with plasq's Skitch!Bryllup#2
Uploaded with plasq's Skitch!Men da mamma så det kortet, mente ho at det var finere det hun hadde fått i bursdagsgave. Og her er det:
skann Renate
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Silvia sa...

Oj, skal si du produserer kort! Kjempeflott!
DU la igjen spm på bloggen min:
Blomstrene fra K&Company har jeg kjøpt på trendhuset i Haugesund.
MF arkene bestiller jeg fra div. nettbutikker.
Jeg har ikke min egen data tilgjengelig nå med alle bookmarks'ene mine, men hvis du googler "Melissa Frances" og velger "sider fra Norge, tror jeg du skal få opp ett par forhandlere.
(Hvis ikke er det helt sikkert noen inne på scrapping.no som har peiling!)
Ha en super dag!

bibbi sa...

Hei du ;)

Jeg kjøper Melissa-produktene mine overalt. Har samlet over klere år, så jeg har vel handlet fra et 2-sifret tall butikker. Om du søker inne på scrapping.no var det nettopp en link der om hvor du kan kjøpe MF produkter. Ellers har lifetime og a peek into yesterday en del. Utenom det igjen er det MASSE på ebay :D