søndag 11. mai 2008 | By: Scrappegal

Første HobbyHimmel - treff....

Endelig fikk jeg kommet meg på mitt første treff på HobbyHimmeltreff på fredag! Det har liksom aldri passet på akkurat DE fredagene. Men endelig klaffa det!! :) Og jeg fikk laget min tredje LO. Og vant loddtrekningskonkurransen de hadde på den. *jippi!!* :) I tillegg fikk jeg også begynt på bestillingen fra svigermor, og også et bursdagskort til en fetter... *veldig bra* :)

Jeg har ikke fått scannet eller fotografert disse enda. Så de får vente litt. Greit også dersom jeg skulle ønske å ha de med i noen konkurranse eller magasin..... :)
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

2 kommentarer:

Silvia sa...

Hei igjen Renate! Så utrolig kjekt å høre at du syns jeg fornyer meg! Har ingen oppskrift på det egentlig, jeg gjør bare sånn som faller meg inn der og da. :)Er vel kanskje bare å prøve å unngå de samme mønsterarkene og oppsettene hele tiden? "Love u forever" er verdens enkleste ting. Jeg har rett og slett bare printa ut fra data, klippet og svertet kantene litt! :) Hørest gøy ut på treff! ;) Håper du har en fin dag!
-Silvia-

Camilla sa...

Hei!
Så masse flott du lager!:)
De stemplene fra Magnolia har jeg bestilt fra Magnolia sin hjemmeside. Det kan ikke du, siden de allerede er sendt ut... Men de kommer sikkert i salg stykkevis. Men det du kan gjøre er å bestille høstpakken;) Den kan du bestille her: http://www.dreamcottage.nu/Club/index.html. Og finne rett link;)
Du vet jo ikke helt hva du får, men det er iallefall mange Magnoliastempel. Jeg ble overrasket over hvor mange stempel jeg fikk i pakken iallefall:D Og de er jo alle sååå søte! Håper dette kan hjelpe.
Klemmer fra Camilla.