søndag 6. april 2008 | By: Scrappegal

Første scrappebesøk... :)

Jeg har også laget to nye kort for to dager siden. Jeg var på mitt aller første scrappebesøk hos en av mine nye bekjente fra Scrapping.no :) 11 timer med utrolig kjekk scrapping rundt kjøkkenbordet! :) Dumt jeg ikke hadde med kamera! :) Kan legge ut det ene kortet her:

Gravid#1 - Original fullsize
Uploaded with plasq's Skitch!


Malt med Distress Ink,klippet og skjært.. :)
Blei egentlig en blanding av babykort og bryllupsfargetoner, da jeg har mye bryllupskort i tankene mine til enhver tid for tiden... :) (pga lillebror skal gifte seg). Jane som jeg var på besøk hos,ga meg en utfordring som var å ikke pynte noen ting på side 2,da jeg alltid pynter på 3 sider... :) Hjelp,det var vanskelig!!!

Gravid#2 - Original fullsize
Uploaded with plasq's Skitch!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This