onsdag 16. april 2008 | By: Scrappegal

En slags nettbutikk, og Craft Robo

Hei alle sammen.
Og velkommen til min nye side! :)

Nå har jeg fått meg en slags nettbutikk. Bare klikk under "Butikk" øverst i menyen, og se om du finner noe du liker og kunne få lyst til å bestille noe spesiallaget til venner og familie. Send meg gjerne en mail dersom du har spørsmål.... :) renate@scrappegal.no
Og velkommen også til å legge igjen kommentarer til bildene jeg legger ut med jevne mellomrom....
Håper at jeg hører noe fra dere der ute.... :)

Ellers er det også en "Om" knapp øverst i menyen der du kan lese litt om hvem jeg er... :)

Jeg skrev tidligere at jeg hadde veldig lyst på Craft Robo maskinen, til å kutte ut figurer fra pc'en. Den er nå herved bestilt. JIPPI!!!!!! :D Gjett om jeg gleder meg! Har funnet så masse fine og søte figurer på nettet, som jeg gleder meg til å kutte ut. Også alle de alfabetene da! :) Dette blir skikkelig moro! Nå må den bare komme i posten snart..... :) Gir nærmere beskjed når den kommer og jeg får sett på den og satt meg litt inn i den.... :)

Det var alt for denne gang,folkens.

Kos dere på min nye nettside, og legg gjerne igjen et lite spor etter dere... :)

Klem fra Renate
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

5 kommentarer:

Silvia sa...

Hei Renate!
Tuuusen takk for koselig kommentar i bloggen min!
Selfølgelig kan du linke! Det blir jeg SÅ glad for!
Så utrolig mange fine kort du lager, og så artig med egen "butikk"!
(Jeg missunner deg den Craft Roboen du venter i posten! jeg sparer, men har laangt igjen! )
Ha en fin kveld! :)
Hilsen Silvia

bibbi sa...

Hei hei!

Takk for koselig kommentar i bloggen min :)
For å stilne din nysgjerrighet så giftet jeg meg 19. april ;)

HappyHobbyGjøvik sa...

Hei!
Ser du har spurt etter blomstene på kortet i bloggen vår!
De blomstene har vi i den fysiske butikken på Gjøvik!
Vi har ikke alltid de samme varene.
Så det er godt mulig at de ikke finns i nettbutikken.
Håper alikevel at det er mulig for eg å få tak i de et sted!

Hilde

bibbi sa...

Hei igjen :)
Skal prøve å svare på spørsmålene dine :) Når jeg starter på et nytt kort pleier jeg som regel ta utgangspunkt i en stæsjeting, et papir eller ett eller annet jeg har lyst å bruke - så bygger jeg kortet opp rundet det :) Hvor jeg handler - tja, spør heller hvor jeg ikke handler *lol* Er innom de fleste plasser og leter etter "skatter" :)

bibbi sa...

Hei igjen :D

Tusen takk for kommentar i bloggen min!

Det kitet har jeg kjøpt på en hobbybutikk i Stavanger.
Kjøpte det nå i uken, men tror det egentlig er et gammelt kit som er utgått.
Om du er interessert heter butikken Kontant Engro, eller Kontant Engros :D

Ha en fin kveld!