lørdag 23. februar 2008 | By: Scrappegal

Hjelp,da har jeg også gjort det... :)

Hjelp,da har jeg også gjort det... :) Nemlig det å åpne meg min egen blogg. Jeg har liksom alltid sagt at det ikke er noe for meg. At jeg har ingenting å skrive om på en slik blogg. Men nå ser jeg jo at jeg følger jo en del andres blogger, etter at jeg begynte med min lille hobby, kortlaging og scrapbooking. Det skulle kun være en liten hobby siden samboeren min er datanerd og jobber 24/7. Men så var det jo litt moro. Så jeg gikk jo totalt inn for det og blei hekta! :) Så her er jeg da! Hovedsaklig for å kanskje prøve å legge ut verkene mine, når jeg om få dager får meg en ny og bedre scanner :)
Så,da var første inlegget mitt posta! :) Tar sikkert litt tid før bloggen min ser sånn nogenlunde ut,men.... Nå må jeg ut i postkassa og se m postmannen har vært så grei å komme med min etterlengta Cuttlebug jeg har bestilt!!
Share this Post
Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This